NEW


20:06

Hej igen, jackan som jag visa för er några inlägg neråt fick bli min idag :) Efter de åkte jag förbi jobbet & snacka med tjejerna ett tag ❤ Och nu har jag precis duschat, John kommer hit när han slutat..


IVÄG..

Nu ska jag iväg & handla, vet inte om jag ska till stan eller någonannanstans.. Åker själv, standard! Haha


FRIDAY I'M IN LOVE.

Godmorgon allihopa :) Igår så åkte jag till John när han sluta jobbet, vi tog de bara lugnt med hans syster.. Åkte hem senare.. Nu ligger jag i sängen, vakna för en stund sedan, ska väl upp & käka frukost nu :)


-


En tanke bara..

Om jag & en vän inte ska ha loppis nästa vecka så tänkte jag sälja lite saker här på bloggen... Saker jag inte använder, för får inte plats men mina kläder/väskor längre :(


HJÄLP MIG..

Här är en bild på jackan, skulle uppskatta om ni kunde hjälpa mig & skriva vad ni tycker.. Om den är fin eller ful :)


IDAG

Hello :) Idag så har jag & Sofia varit inne i stan & kikat i massa butiker. Hitta ingenting förutom en jacka som jag inte är helt säker på om jag ska köpa än.. Kanske visar er en bild senare så får ni hjälpa mig :D Tycker det är skönt när man inte hittar något för då slösar man inte pengar, haha. Kom hem lite efter 20 tiden & har suttit nere med pappa & kollat Idol. Nu ska jag beställa en sak & ta det lugnt!


JOHN..


01:38

La mig precis i sängen efter att jag ätit lite, tvättat ansiktet & borstat tänderna.. Åkte till John när han sluta jobbet runt 19 tiden. Vi har bara tagit det lugnt ❤ Fick ta nattbussen hem.. Och nu ska jag sova, är rätt så trött!


Some people won't learn to appreciate you until they lose you..


27 augusti 2013

Goddag :) Vakna runt 12 idag, käka frukost & gjorde mig iordning sedan åkte jag till Märsta till banken & fixa lite... Efter de åkte jag & pappa till både Jysk & Rusta. Kom hem för en liten stund sedan & nu ska jag hoppa in i duschen sedan träffa min pojkis ❤


26 augusti 2013

Hallå nattugglor :) John drog till jobbet runt 9 imorse, så jag fortsatte sova till 13 tiden nästan... Tog det bara lugnt, sedan lite efter 15 tiden inser jag att det varit värsta vädret idag!!! Folk la upp massa bilder när dem ligger & solar osv, så det var skit kul att upptäcka det för sent :( Aja.. Åkte till Sofia vid 21 tiden, vi promenera till McDonalds, prata om massa ❤ Var länge sedan! Pappa kom & plocka upp oss & nu är jag hemma. Har varit det ett tag...


LÖRDAG & SÖNDAG

Hej :) Igår var det jobb 8:30-17:15, åkte hem & gjorde mig iordning sedan förbi mamma en stund :) Hon åkte till Finland idag ❤ Efter de så åkte jag & John o fika på de nya Cafet i Märsta station.. Efter de åkte vi till han. Idag har vi & Stephanie kollat på massa Idol avsnitt, gick & handla sedan käka vi :) Nu är vi hemma hos mig!


Jobba..

Är påväg till jobbet nu, John ligger hemma & sover.. Åh, vill också ligga & sova bredvid han :( Min gose ❤ Rätt så skönt väder tycker jag! Jaja, hörs senare :)


Happiness is a choice


Tillbaka i tiden...

 

SOL ❤

Halloj :) Gud så härligt väder det är!! Älska.
Igår så åkte jag hem till min pappa runt 16 tiden, vi åkte o handla lite sedan runt 20 tiden åkte jag hem till John. Vi umgicks med hans mamma tills vi gick & la oss :) Prata om allt möjligt.. Och idag så åkte jag till Sigtuna vid 14 tiden, hem till Vickie. Efter en stund gick vi & handla GOsaker & satte oss vid vattnet o bara prata :) Nu är jag hemma!


underbar.


20 augusti 2013

Tjena :) Imorse så åkte jag & John tillsammans härifrån, fast han åkte hem o jag till jobbet. Min älskling gav mig sällskap på bussen, tvinga honom haha... Jobba 10-19:15, promenera hem, käka & kolla på Idol sedan drog jag hem till Mariana & Lilly med Jessica o Gamze ❤ Vi satt ute på ballen hela kvällen, lyssna på musik & prata om massa.. Kom hem lite efter 01 :) Nu ska jag försöka sova!


23:56

Hejsan :) Igår var det jobb till 17:15, åkte hem sedan kom John hit ❤ Vi umgicks med mamma & mormor, vi såg även på filmen The conjuring. Läskig var den! Tidigare idag så tog vi de lugnt sedan gick vi hem till min morbror, hans fru & min kusin. Vi kom precis hem :)


-


Haha

Ashkin med hennes torra skämt, dem är så tråkiga så de blir roligt! Hahaha.


WORK

Är påväg till jobbet just nu, jobba igår också.. Nu är min semester slut :( Usch vad sliten jag är, vill hem & sova!!


-


NYTT


KAVIAR.NAILS


00:06

Hallå ni :) Tidigare idag så tog jag & Vickie de bara lugnt. Mötte John runt 16 tiden då vi åkte till Sollentuna centrum, efter de var vi förbi jobbet en snabbis & prata lite med tjejerna :) Efter de åkte vi hem o käka sedan hem till Mariana med Jessica.. Vi kom hem för ett tag sedan & nu ska vi sova. Godnatt ❤


15 augusti 2013

Helloo :) Idag runt 14 tiden så åkte jag till Sigtuna, hem till Vickie. Vi åkte & handla, sedan fixa vi Spaghetti & köttfärssås & till efterrätt blev de friterad banan, gammeldags vaniljglass med sirap, mums!! Sedan dess har vi bara pratat om massa :) Vi ska väl sova om ett tag!


love of my life ❤


14 augusti 2013

Hejhej!! :) Dessa dagar så har jag bara varit med John. Vi har både varit här & hos honom.. Här om dagen så tog jag & John en långpromenad på kvällskvisten runt hela steninge typ, mysigt. Igår när han träna så fick jag sällskap av Stephanie :) Efter de promenera vi hem, fixa mat sen åkte vi hem till mig. Idag åkte vi & handla massa efter de åkte han & träna o nu är han här igen...


4 månader idag ❤


9 augusti 2013

Tjabba :) Har inte haft lust att blogga, så tänkte berätta lite vad jag gjort nu... I onsdags så åkte jag & tjejerna hem till Daniela runt 21 tiden, lyssna på musik, snacka om allt möjligt, dem drack men inte jag :) Duktig tjej! Haha. Vi sov över där, och dagen efter (igår) så åkte vi till McDonalds & käka frukost, senare så kom John hit ❤ Och idag har vi varit i kista centrum, Sollentuna centrum & Väsby centrum!! Typ överallt känns de som, och nu ska vi käka. Kyssar


GODNATT!

Nu ska vi sova :) Berättar om mina dagar imorgon, kram


01:07

Ligger i sängen & ska sova nu, känns konstigt att inte ha John här bredvid mig eftersom vi sovit med varandra jätte länge nu, haha. Jaja, har varit med han igår & idag, han åkte hem runt 18 tiden idag :) Har bara umgåtts med mamma sen dess! Godnatt :*


LÖR/SÖN

Heiii på er :) Igår så åkte John hem runt 17 tiden då jag börja fixa mig, sedan runt 19 så kom Anna & plocka upp mig. Vi åkte hem till Jessica med Mariana & Daniela, vi hade massa att prata om :) Vi käka & lyssna på musik. Runt 23 tiden så drog jag John & Stephanie till Harrys, vi drog därifrån lite innan 03... Jag & John åkte hem till mig, idag så har vi varit ute på promenad, förbi centrum sedan cykla vi med mamma & mormor till Drop in o käka pizza. Sedan dess har vi bara tagit det lugnt ❤ Vi duscha precis, ska väl sova strax!


TODAY


NYTT


2 augusti 2013

Hallå :) Tidigare idag så åkte jag in till stan med Angie, vi kolla runt i butiker sedan satt vi i solen en stund.. ❤ Efter de åkte jag hem, John kom hit. Vi kom precis in, vi har varit ute & cyklat runt :) Nu ska vi ta de lugnt..


and tonight, I'll fall asleep with you in my heart.

Nu ligger jag i sängen & lyssnar på musik, ska väl sova strax :) John kom hit igårkväll, vi har bara tagit de lugnt & idag när han drog o träna så åkte jag hem till min morbror & hans fru där mamma & mormor också var. Vi åt thai-mat till middag & till efterrätt blev det friterad banan med glass, mums!!! Blev en promenad hem för min del, mamma & mormor cykla :p Vi hörs imorgon, kram fina!


-


PÅVÄG HEM..

Nu är vi påväg hem, själv får man promenera....


RSS 2.0