kärlek

Världens bästa mamma!

Världens bästa pappa!

Min bästavän!

Min kärlek!

❤❤❤❤

Du är så underbar på alla sätt.




Marc Jacobs

Hur fina är inte dessa två klockor? Någon utav dessa två klockor blir nog min nästa klocka :)

Måndag..


Halloj :) Imorse runt kvart i 10 så åkte jag & pappa till Ikea, köpte en klädhängare & lite små saker. Skulle köpa en spegel också, men den var slut.. Så ska väl åka & köpa den om 1-2 veckor! Efter det så åkte jag & handla med Vickie & Manon.. Kom hem för sisådär 1 timma sedan :) Nu ska jag bara ta det lugnt.. 

30-års firande!

Hejhejj :) Igår så vakna jag & John tidigt, så åkte vi iväg & handla vid 10:30 på morgonen.. Senare så fira vi min morbrors fru's 30-års dag! Det bjöds på mat, efterrätt & dricka. Det var trevligt :) Och nu är jag på jobbet.. 








MARC JACOBS & ESCADA

Vill haaa...

26 september 2013

Hallå!! Vakna runt 10 idag, gick upp & käka frukost med pappa sedan fick vi se bild på valps kull :D Och hur föräldrarna såg ut osv, inte långt kvar nu.. Runt 13 tiden åkte vi iväg & handla, igen. Kom precis hem :) Nu ska jag duscha!





Lång dag..

Hejhej :) Vakna runt 9 idag, och runt 10 så åkte jag & pappa iväg o handla lite, tack världens bästa pappa ❤ 

Vi kom hem runt 12 tiden, käka lunch sedan börja jag storstäda mitt rum, äntligen rent!! 



Efter det så hoppa jag in i duschen & börja göra mig iordning.. Åkte förbi centrum lite innan dem stängde & köpte blommor till Jessica som fyllde år igår!! :D Sedan hem till Mariana för att fira henne med tjejerna. Hade jätte kul :) Och nu är jag hemma!





TISDAG


Nu är vi påväg till jobbet.. Igår så tog vi de bara lugnt :) Gud vad kallt det börjar bli nu tidigt på morgonen, och så blir det mörkt ganska tidigt.. Hösten är här!

LOPPIS..

Hejsan :) Igår så åkte jag till Sollentuna centrum & kika runt lite.. Efter det åkte jag förbi mamma & hämta mer saker till loppisen sedan hämta pappa mig.. John kom hit runt 19 tiden, vi tog det bara lugnt ❤ Idag gick vi upp tidigt eftersom jag skulle ha loppis, vi var på plats 8:30 & stod där till 15:30.. Gud vad kallt det var på morgonen!! Mina & John's fötter blev is. Lite senare kom min mamma & Maria o gav oss sällskap :) Vi har käkat, kollat film oså sen vi kom hem, snart ska vi sova, jätte trötta!





20 september 2013


Godmorgon :) Igår så hälsa jag på min farmor & farfar på dagen sedan åkte jag till John när han sluta jobbet.. Vi kolla på Idol & tog det lugnt :) Han åkte till jobbet runt 9, har precis käkat frukost, nu kollar jag på tv. Ska åka iväg strax!

VILL HA!


Väska från www.chiquelle.se 649:- Så fin!!!

18 september 2013

Goddag.. Nu skulle jag egentligen jobba, men fick jätte ont i magen & har behövt gå på toa flera gånger :( Från ingenstans, så det är inte kul.. Får ligga hemma & kolla på filmer eller något istället. Aja, nu ska jag väl lägga mig framför en film då!


YOU CAN'T TREAT PEOPLE LIKE SHIT AND THEN EXPECT THEM TO LOVE YOU.




16/17 september 2013


Hellu :) Igår så vakna jag hos John, han hade åkt till jobbet. Gjorde mig iordning osv sedan åkte jag till 3 olika centrum & kolla runt själv.. Efter det åkte jag hem, fräscha till mig sedan hem till John igen när han sluta jobbet. Vi kolla på Idol med Stephanie & Tim, sen tog vi det bara lugnt.. Idag åkte vi till jobbet samtidigt, sluta runt 19:30, har suttit & chillat med pappa sen dess, kollat Idol och så :) 

jag älskar dig massor..




Igår & idag




Godeftermiddag :) Igår var det jobb 8:30-17:30, åkte hem & gjorde mig iordning sedan mötte jag upp John i Märsta station, vi åkte hem till min moster & kusiner. Min moster & kusin fyllde år, så vi fira dem. Men alla drog ut efter ett tag så jag & John var kvar med barnen lite.. Sedan tog vi en promenad & satt ute o prata lite efter det gick vi hem till han ❤ Vi har suttit & kollat tv med Stephanie, nu håller han på att träna sen ska vi dra & handla lite GOsaker för att se film :D 

Diamond!


Försöker att sova men det går inte :( Min älskling, jag tänker på dig så mycket.. Saknar dig, det gör så ont att veta att jag inte kommer få se dig igen!

Påväg till mamma..


Är påväg hem till min mamma just nu, klara inte av att vara ensam.. Grät så att jag skrek :( Aldrig gråtit såhär mycket.. Pappa & dem åkte iväg över helgen så..

Fredagen 13:e - Vila i frid min pärla..

Det här är den jobbigaste dagen jag varit med om... Dagen börja med att alla vi gick ut på en långpromenad med henne efter det så gick vi hem & klädde på oss osv. Sedan åkte vi ner till djursjukhuset, vi hade tid kl 14:45. Det jobbigaste är att både idag & igår så har hon varit hur pigg som helst, pigg & glad. Så det var jätte jobbigt! Det var bara jag & pappa som gick in med henne, pappas fru orkade inte det. Allt tog ca 1 timma.. Och hon kämpa verkligen emot, så himla jobbigt & se allt det :( Hon är så underbar på alla sätt&vis! Jag älskar henne så det gör ont, ingen fattar hur mycket jag älskar den där hunden.. Min Tess ❤ Och att sedan lämna henne, liggande där på golvet var hemskt!! Kan inte fatta att detta är sant, vill inte :( Min lilla pärla! Men hon har det bättre nu, hon får vila i frid min älskade ❤ 2013.09.13 - fredagen den 13:e..







GODNATT..



22:20

Hellu :) Igår så tog jag & John de bara lugnt, vi somna runt 5-6 på morgonen, så idag vakna vi runt halv 13 någongång :) Vi har inte gjort något speciellt idag, kom hem runt 21 tiden & har bara suttit o umgåtts med pappa, hans fru & vår vovve. Sista kvällen med henne :(


JA ELLER NEJ?




11 september 2013

Hej på er :) Idag var det jobb 12-17:30, satt med Maria & Helin i 1 timma o prata om allt möjligt. Efter det åkte jag hem, så kom det en kille som jobbar med polisen antar jag..? Vi satt & prata med honom i 1 timma, så vi ska få uppfostra en hund till polishund! Vi får den nästa månad :) Efter det fräscha jag till mig & nu är jag hos John. Vi hörs imorgon eller så..


:(


Jag orkar inte :( Idag har jag både fått reda på bra & dåliga nyheter.. Det dåliga är att vi ska avliva vår hund på fredag... Jag visste att vi skulle göra det inom kort tid men fick nyss reda på att det blir på fredag eftersom hon är så pass dålig :( Grät på bussen nyss & imorse när jag såg hur dålig hon var. Jag kommer inte klara det, jag har så mycket kärlek för denna hund så det är sjukt!!! 

Work..




5 månader ❤




10 september 2013


Halloj :) Igår så tog jag & John de bara lugnt.. Och idag så åkte vi till jobbet tillsammans för vi båda börja kl 10 :) Fick sluta runt 16 tiden eftersom det var så lugnt, så det var skönt! Mamma har kommit hem från Finland så fika med henne i kanske 1 timma sedan kolla vi runt efter de åkte jag hem.. Har kollat på Idol oså :)

HELGEN..

Hejj :) I lördags så var det jobb till 17:30, åkte hem & tog det lugnt ett tag sedan börja jag fixa mig.. Mötte John & Richie i Märsta station runt 22 tiden, vi drog till Bistron & drack lite, efter det drog vi till Harrys :) Det var helt ok. Jag & John åkte hem runt 2 någongång.. Och igår så skulle jag ju ha loppis, men kunde tyvärr inte ha det pga mensverk :( Så det blir nog denna vecka istället! Har precis duschat, ska göra mig iordning sedan till John när han slutat jobbet ❤


-


Q & A

Väskan är så snygg!! Vart är den ifrån? Skulle bli jätte glad om du svarade :)
- Ja visst är den :) Den är ifrån Lindex!

Skit snygg ha kvar den! Vartifrån förresten :)
- Den är ifrån MQ :)

Hej, personligen så tycker jag att jackan är assnygg men alla har redan en sån jacka och jag tror att allt fler kommer att köpa en... Så jag tycker att du borde köpa någon annan jacka som ingen har kolla på missguided, bershka, massimodutti eller asos där har dem säkert jätte fina jackor :) Som du kanske skulle gilla.   
Puss puss och du & John är urgulliga världens sötaste par, jätte härligt att se dig lycklig :D!!!
- Hej! Tack för tipsen :D Haha tycker du? Tack så mycket, glad jag blir. Ja, är jätte lycklig hihi :) Puss!

Vart ska du ha din loppis?
- Jag kommer att ha den i Väsby.

Linnia jag har letat överallt efter leopard byxor! Du har ett par såg jag! Vart har du hittat dom?:)
Skulle du inte vilja ha kvar byxorna nångång kan jag köpa dem av dig :)
- Jag hitta mina på Lindex, fast det var ett tag sedan.. Kolla där, dem kanske finns kvar. Annars kanske Topshop, Nelly, Asos eller Åhlens har? Hoppas du hittar.. Okej då vet jag, lägger ut här isåfall :D

Nu menar jag absolut inte det här på något negativt sätt, utan bara utav ren nyfikenhet.
Hur kommer det sig att du rätt så tätt han göra slut och påbörja så många förhållanden så tätt?
Kände du killarna sen innan, eller hur hann ni annars lära känna varandra innan ni blev tillsammans?
Som sagt, menar inget dåligt. Diggar bloggen.
- Okej jag förstår.. Hm.. Kan försöka att skriva detta ganska så kort, om det går.
Det tog slut för mig & Tanvir för 3 år sedan eller liknande. Och Farre (han jag var med innan John) kände jag inte innan, vi hade varit på samma fester osv. Vi lärde känna varandra i Alanya (förra sommaren) och efter det blev vi tillsammans. Men nu när jag tänker efter så var det inget seriöst sådär. Jag var nog inte ens kär i honom, kändes väl bara skönt att ha någon där kanske..? Vet faktiskt inte vad jag ska svara på det för känns inte ens som att jag varit med honom faktiskt.. Kan låta konstigt haha :p 
Och John har jag kännt enda sen 2008 tror jag? Vi var alltid ett stort gäng som festa & åkte på kryssningar. Så lärde vi känna varandra :) Och jag har aldrig kännt såhär starkt för någon annan som jag känner för John, han är min kärlek!!

Hur träffades du och John? Ni är så söta tillsammans :D
- Vi har kännt varandra sen flera år tillbaka. Men vi börja prata ganska så mycket för kanske 6 månader sedan eller liknande.. Så gick vi ut & festa, han jag Filip & Sonja en dag, efter det börja vi träffas :)

Hur mycket väger du och hur lång är du?
- Jag väger mellan 47-48 kg & är runt 1,64-1,65 cm tror jag :) Länge sedan jag kolla hur lång jag var..

Vad använder du för smink? :)
- Jag sminkar nästan aldrig ögonen längre, det gjorde jag alltid förut. Sminkar mig (ögonen) bara om det är något speciellt.. så nu använder jag puder, ögonbrynspenna & läppstift. Och ibland kan jag ha mineralpuder eller foundation också..

Vilka är dina närmsta vänner?
- Jag pekar inte ut vilka som är mina närmsta, dem vet vilka dem är. Och jag älskar dem så mycket! :)

Ser du en framtid med John, typ att han ska bli pappa till dina barn? :)
- Ja det gör jag absolut. Jag är inte tillsammans med någon om jag inte kan tänka mig en framtid med dem..

Varför tog det slut mellan dig och han du var med innan John? Du behöver inte svara, din blogg är grym :)
- Det tog slut pga tappade känslor, sedan så fick jag reda på att han hade varit otrogen mot mig med en tjej i Väsby. Men det var lika bra, för idag är jag tillsammans med John, och han är allt jag velat ha.. Kunde inte blivit bättre :)

VILL HA!


FREDAG

Hallå där :) Idag så har jag varit & gjort lite ärenden, köpt lite nödvändigt osv.. Har precis fixat mat till mig & pappas fru :) Efter de ska jag ta hand om mig själv..


5 september 2013

Hej fina :) Idag var det jobb 12-19:30, fick stänga själv ute i Cafet både igår & idag.. Käka när jag kom hem, och nu kom jag hem igen.. Var förbi mamma & hämta min post :) Nu ska jag fixa lite.. Puss


LYCKA!


-


NÅGON SUGEN?

Tänkte bara kolla om det är någon av er som skulle vilja köpa denna jacka ifall jag inte ska ha kvar den? Är inte helt hundra på om jag ska ha kvar den eftersom jag är så liten i kroppen så den ser lite stor ut på mig :( Det är storlek 34..


Påväg hem..

Tja :) Idag så vakna jag & John runt 11, vi tog de lugnt sen vid 14 så åkte jag till jobbet.. Sluta precis, ska hem & bara ta det lugnt nu :)


3 september 2013

Hallå :) Idag så åkte jag & John till jobbet samtidigt eftersom vi båda börja kl 10.. Jobba med Jessica så det var kul endå :) Alex gav oss sällskap i några timmar också. Sluta runt 19:30, åkte hem & käka, fräscha till mig & nu är jag hos John ❤


JOHN ❤

Fick en överraskning av älskling nyss... Blev jätte glad! :D Tack igen min bästa!!! ❤

Det roliga är att i helgen så sa han att han skulle beställa skor till sig själv, sen visa han mig vilka han beställde osv.. Och nu när jag kom hit så sa han att dem kommit & jag sa att jag ville se dem eftersom han inte hade öppnat paketet.. Så sa jag att jag ville öppna för att "avgöra om dem är godkända" och medans jag öppna så drev jag "åå mitt paket" sedan när jag ser skorna tänkte jag "shit vad små hans fötter kommer se ut" precis då säger han att det är mina! Min fina!!! ❤


MÅNDAG

Hejsan :) Sitter hemma hos John nu.. Jobba hela helgen & var med John, idag så har jag tagit det lugnt & fixat de med loppisen.. Åkte hit när John sluta jobbet ❤ Vi ska spela kort snart.. Jag vann senast!


Fixat lite..

Har hållt på fixat lite inför loppmarknaden, satt på "prislappar" på sakerna osv.. Sen så är det massa smycken, jätte många som är helt oanvända :) Men är inte riktigt klar än.. Måste kolla hos mamma också!


frågestund..

Tycker min blogg är tråkig, har inte så mycket att skriva om.. så om ni undrar något så kan ni passa på nu :)


RSS 2.0