Denna vecka...





Ja hallå ☺️ Har inte haft någon lust att uppdatera.. Det har väl inte hänt så jätte mycket heller. Vi har varit i hälsat på mamma, firat min födelsedag med pappas släkt, varit hos läkaren flera gånger, träffat Angelica & umgåtts med John 💖 De är väl det... Och sovit hur länge som helst också, har ju varit sjukskriven i över 3 veckor!! Men börjar jobba nu i veckan. Juste, har tagit bort mitt gips också 😄👏 Yääy! Fast min hand känns ju helt död typ 😔 Så måste träna den 4 gånger om dan typ.. Jaja, nu ska jag pyssla om mig lite 🙆

Dumma pojke..



Hahahha dör så söt 😄 Saknar min lilla kines pojke 😔 han är på någon grej med jobbet över helgen.. Jevel! Aja på måndag ses vi ❤️ Typ första gången vi är ifrån varandra över en helg 😳

"Don't mistake my kindness for weakness, I am kind to everyone, but when someone is unkind to me, weak is not what you are going to remember about me."


Personalfest & annat..





Tjena ☺️ Här om dagen (torsdags) så var det personalfest i centrum, alla som jobbar i centrum var där vid 8. Det var middag, efterrätt, uppträdande & fest 😄 Det var kul att se alla hyfsat packade! 😄👏 Jag drog hem runt 00 tiden ungefär.. Och igår så åkte jag till Danderyd sjukhus tidigt på dagen för återbesök ang. min hand... Ska dit nästa vecka igen & ta bort gipset osv. Och idag så åkte jag & pappa o hälsa på mamma på sjukhuset 💖 Vi var där i några timmar sedan åkte vi hem..



Jag städade mitt rum sedan blev det hemmagjord plankstek till middag sedan börja jag baka små söta kärleksmums 😍🙈


Min mamma ❤️



Mamma 💖 min fina, underbara, omtänksamma mamma.. varför just du? Jag fattar inte hur en människa kan ha så mycket otur som du har 😔 Hur? Varför? Varför du? Jag är så ledsen... Du är sån fin & stark människa, även fast att du mår som du gör så vill du finnas där för mig & bryr dig om mina små problem. När det är de sista du behöver tänka på! 💖 Du har alltid stått vid min sida, min mamma, mitt allt. Ingen förstår hur det är att se dig. Allt har gått så himla fort 😔 Från i somras när du var pigg, gick ut varje dag, cykla osv.. Nu kan du knappt gå på toa själv.. Varför, varför..... Så många frågetecken i mitt huvud!! 
Men du är jätte stark, och vi ska hålla tummarna & be till Gud ❤️ Du är bäst, glöm inte det. Jag älskar dig mestmest!! 

19 månader idag ❤️


8 & 9 november 2014





Hej ☺️ Igår så fira vi Marianas födelsedag! 🎈 Grattis igen älskling ❤️ Åkte hem till henne vid 20 tiden, det var massa folk där. Det var kul ☺️🎉 Jag John & Anna tog taxi hem runt 2-3 tiden.. Idag så har jag John & pappa gjort lite... Har precis bakat ☺️

Min födelsedag..

Som jag skrev i inlägget nedanför så var jag ju inlåst på toan ett tag för John höll på att fixa något där ute.. Sen när jag kom ut så hade han fixat det super fint 😍❤️ Lagt upp mina presenter fint på bordet med ballonger & munkar med stora ljus som brann.. Och så hade han satt på en låt där dem sjunger "ja må hon leva"!! ☺️


På kvällen så hade han bokat bord inne i stan på en restaurang, Dolly's Saloon & Steakhouse.. Vi har varit där en gång innan, jätte god mat 👏 Där vi åt förrätt & varmrätt. Sedan åkte vi hem & myste ❤️ Tack så mycket igen hjärtat!!!


MIN DAG 🎈



Idag fyller jag år ☺️☺️ Sitter inlåst på toan, får inte gå ut för John håller på o fixar ngt haha! ❤️

4 november 2014



Godkväll ☺️ Idag så åkte jag & John iväg tidigt på dagen eftersom jag hade tandläkartid, hade ett hål 😩 Efter det åkte vi hemåt, fixa middag efter det åkte vi o gjorde en sak. Imorgon blir det upp tidigt igen för ska åka & laga mitt hål sen har John tandläkartid direkt efter mig!

Firat mamma 🎈




Hejj ☺️ Idag så har vi firat min mammas födelsedag. Det var jag John, Dennis Jennifer, Ismo Shella Susanna Wilmer & mormor ❤️  Det var kul! Nu är vi hemma..

GRATTIS MAMMI ❤️


Idag fyller min älskade mamma år!! 🎈❤️ Grattis ännu en gång min fina, starka & underbara mamma ☺️❤️ Jag älskar dig.

JOHN WICK



Idag så har jag & John varit på bio i Kista galleria. Vi såg filmen John Wick, så grym film!! Skit bra ☺️👏 Ni måste se den. Och nu är vi hemma..

RSS 2.0