andra avenyn!<3

TjenamittBena! =) Kom precis hem till pappsen, och snart så börjar ANDRA AVENYN! <33 hhihi, efter det ska jag nog packa upp mina 5 väskor haha! Sen får det väll bli, tv eller data! (a) Imorgon så drar jag nog till skolan,sen så ska ali en kille från väcksjö tror jag? komma hit&träffa helin så ska alla vi typ sova hos ashkin sen:) Men sen så kom jag på att Jessica H, fråga mig igår ifall vi kunde träffas på ons- typ ta en fika eller ngt, Får se hur det blir, hon skulle sms:a =p 
Sen så var det länge sen jag träffa nåra stycken, behöver inte säga namnen precis, men ska försöka hitta på ngt någondag med dom:D men men.. nu ska jag lägga mig framför TV:n &kolla på andra avenyn, ha en trevlig kväll honey!


30 september 2008

Heejdu! =) Idag börja jag halv 10, sköntskönt! ;D Helt normal skoldag, efter skolan så gick jag till centrum med tjejerna köpte, KOSShörlurar, foundation, maskara&ögonbryns penna.
Juste, vi tog ju skolfoto för kanske 1 månad sen? Men han som tog bilderna, hans företag blev typ rånad. Så vi ska ta om klassfoto&det på torsdag, sen på fredag ska alla 9:or ta spexfoto =P lite kul faktiskt.
Men nu ska jag ta ngt att äta, sen packa, puss så länge!

29 september 2008

Tjena! =) Idag vakna jag runt halv 12-12 tiden för det plinga på dörren, men jag orkade inte gå upp så jag låg kvar ett tag, sen så kunde jag inte somna om -.- Så jag gick upp &åt frulle&sådär. Hände inge spec.. sen vid halv 5 tiden tog jag bussen ner till station &mötte Tanvir. Vi gick runt "hela väsby" sen runt halv 8 tiden tog han tåget hem &jag fick kuta till bussen =P Åt mat sen, &lalal nu sitter jag här &tråkar..
Vad fan är det här?:S Kommer inte andra avenyn på måndagar längre eller? Åkte fan hem för att jag skulle se den klockan 8 :S aja, nu ska jag lyssna på mjuusik&äta lite godis hööh! .. Sen så äre skola imorgon, ooorkar fan inte. men men, ha det gött! <3

en kväll..

godnatt :)

Idag så åkte jag ju ner till station vid halv åtta tiden, mötte mariana sen så skulle vi hoppa på tåget som jean skulle komma med. Så vi hoppar på tåget, träffar jean som vi inte varit med på skit länge :O Så vi åkte till märsta & så skulle dom sola :D Jag solade ju tidigare idag, så ja.. Hände inge spec, vi tog tåget sen så tar jag&mariana bussen hemmåt. Har inte gjort så mkt mer efter det, imorgon är vi ledigaaaa :D skit skönt.. så jag ska nog träffa Tanvir när han har slutat typ :) Jaja, sen imorgon lite senare ska ja nog hem till min pappa.
Fyfaan missa adra avenyn idag :( Får väll kolla på repris i helgen eller när det kommer.. Men nu ska jag typ sova :O är skit trött, godnatt min sockertopp! :)

27&28 september 2008

Shohej! =) Igår så blev d andra pannkakor, ist för att åka till Eve eller Skogås eller det, så träffa vi, madde&busra.Vi hade det lite kul ute ;D Efter ett tag går mariana &möter johnny vid station, sen så satt vi ute &hade d lite skojj. När vi skulle hem till mariana runt 00:00- 01:00 tiden, så hade jag,mariana&anna lövkrig. haha! ja.. alltid jag&anna som ska hålla på, vi typ dränkte varandra i löv, höh.. Det var roligt för stunden men inte nör man hade massa skit i håret -.- Vi kom hem till mariana tog det lungt där&lalala.. Alla sov där, idag så ringde min mamma &väckte mig vid 10 tiden -,- & vi gick &la oss sent igår.. Ahtja! men men.. hon ville att jag skulle äta frulle med henne, haha så jag gick hem så hade hon gjort frukost till oss. Sen så skulle jag,mariana&anna åka &sola idag, men jag &mammsen åkte &sola idag med. Efter det så åt vi lunch ute =P vi åkte hem, fixa till oss sen gick vi ner i det sköna vädret till centrum &handla lite saker:) Nu så ska jag platta håret, sen äta sen dra till märsta med mariana&jean dom ska sola, så jag hänger med, får se om jag solar en gång till ? Sen så ska typ vi hem till mariana efter det, får se. Men nu ska jag göra lite saker, puss på dig!

27 september 2008

Hallååådär! =) Igår åkte jag ju till stinsen med mammsen&shoppa lite sen senare åkte jag hem till Ashkin runt 9 tiden, vi snackade &sådär, sen sov jag över där. Åkte hem runt 12 tiden idag, kom hem, sen så åt jag frulle&lite, sen runt 1-2 tiden åkte jag &mammsen &sola solarium, alla solarium var uppt. förutom en som var skit stark den var tydligen tillför killar sa han som jobba där, så jag tog den. Fick lite färg iaf. jag&mamma ska typ sola varje helg jag är här. men men.. just nu sitter jag&äter kladdkaka Hihi (a) Idag skulle jag,mariana&nåra hem till Eve typ, hon skulle ha chillkväll, men det blev ändrde planer, jag&mariana ska nog träffa Johnny&Nomme så ska vi sova över hos mariana kanske:) Men jag har såånnn mensverk fyfan.... Får se om jag verkligen orkar göra ngt idag. Annars är jag väll hemma&tar det lungt! men nu ska jag lyssna på musik &lite, PUSSY!

25 september 2008/ godmorgon

Ska berätta lite om onsdagen- Var i skolan, en helt normal skoldag. Hände inget speciellt.. Sen tog jag&mariana bussen hem runt halv 3 tiden, gick hem&fixa till oss lite &så. Sen runt halv 6-6 tiden åkte vi till Skogås. Vi skulle träffa Johnny&Nomme.Vi kom dit, gick till deras kompis David&hämta en vattenpipa, sen gick vi till en plats ute &rökte vattenpipa,eller jag rökte inte för jag får så ont i huvudet av det /: hehe.. men men, sen runt 7-8- tiden gick vi hem till johnny &kolla på film :) blabla, sen vid 9-10 tiden tog vi tåget hemmåt , men vi kom hem runt 00:30 tiden ungefär? Vi gick hem till mariana åt mat, sen prata vi lite sen sov vi där =) Kom precis hem från mariana, &just nu sitter jag&ätr mackor hihi, ska nog börja fixa mig till skolan nu :| Ha det gött, muuaah!(a)


makemebabies.com

Gick in på blondinbella.blogg.se så hade hon gjort ngn skit sak, där man kan kolla hur ens barn kommer se ut typ?=P www.makemebabies.com
Så jag blev medlem &testa m nåra jag också, haha fan vad fula barnen blir, det där är ju inte sant :O Kommer lite bilder, så får ni se hur mina barn "kommer se ut".

min&michael jackson's dotter, hon blev ju riktgit söt, inte sant? & jag tror knappast min&HANS dotter kommer bli så söt?

min&eminem's dotter, eller hur man skriver hans namn =P

min&tanvir's dotter, HAHA tycker knappast det liknar en flicka? =P mer åt kill-hållet!

Har fler bilder, men det här var bara nåra. Jag testa med skit många, här är bara nåra!


21 september 2008

Heeej! =) Idag kom jag hem från mariana runt 2 tiden kanske? sen skrev jag ett inlägg lite tidigare.. Har inte orkat damma än hihi, får göra det snart fan. Ashkin ville att alla tjejerna skulle ut &fika idag. men jag har verkligen inte orken idag. + så har jag inte fått mina pengar än, får dom den 27:e -,- Då måste jag handla lite grann ;D men men..
VET NI VAD? Idag kommer andra avenyn klockan åtta på 1:an <3333333 Jag älskar den där serien verkligen!

PÅ TAL OM MIN NÄSA!

Har skit ont i näsan, där min näspiercing är. Det värker bara jag spänner näsporrarna typ haha! =P Igår kväll så höll nomme på med min näsa, han tröck på den skit hårt eller vad man säger, haha men han visste inte att jag hade piercing där så ;D§ men, nu måste jag verkligen damma, sen ska jag nog ta en dusch sen kanske jag åker hem till mariana senare idag, hon ville att jag skulle sova över där. Får se =) men nu ska jag fixa lite, puss på kinden!

Hej på dig sötnos

20/september 08 kväll- Jag åkte ju till mina kusiner &fira TG. Det kom en massa släktingar &sådär. Vi kom dit runt 19:00-halv8 tiden? Sen runt 21:00- 21:30 tiden åkte jag till Madde, hon hade hemmafest så det var lite folk där=) Sen runt 23:00- 23:30 tiden gick alla ut för vi skulle ¨på någon fest i grimsta,men så hörde vi att polisen hade varit där &skit så det blev iget, vi gick mot skolan ist. där vi mötte kakan, soran&nåra. Var där ett tag sen gick jag, mariana, madde, busra, jhonny&nomme till station efter att alla andra hade dragit hem. Var där ett tag, sen mötte vi azad, nazar, &irfan. Efter det så gick jag, nomme&jhonny &sov hos mariana. Det var min lördagskväll :) Orkar inte skriva nå mer nu, Ojusste, jag bytte till helt andra kläder sen haha! aja, ska damma mitt rum nu höh -,- men puss så länge!
Hemma hos madde;


måste kila iväg snart

God eftermiddag! =) Just nu sitter jag &lyssnar på musik.. Sminkade klart mig för ett tag sen, idag har jag fixat min garderob, kastat en HEL påse med kläder jag inte andvänder. Sen har jag duschar, fixat naglarna &inte så mkt mer.
Ska hem till min kusin typ snart tror jag? Sen så efter det kanske jag drar mig till madde där massa folk kommer vara=)
Vi får se om jag orkar, men nu ska jag snacka m lite folk, sen logga ut nog. pusshej leverpastej!

- jag tycker nog de rosa. Hihi om jag inte ångrar mig &byter till ngt helt annat.
På den första bilden, dom bruna skorna som ni ser, hahah.. jag fick dom av min lådsasmamma. tack men dom är inte RIKTGIT min stil men ah, helt okej..

20 september 2008

Godmorgon! =) Idag vakna jag av att det plinga på dörren, så jag sprang ner men så stog ingen där :S Vet inte om jag drömmde eller inte. Men men.. är skit seg. Snart så måste jag städa mitt rum, sen ska jag hem till min kusin runt 7 tiden för hon fyller 17, eller så ska jag till Madde. Får se vad som händer :) men nu ska jag nog börja städa mitt rum sen hoppa in i duschen. pusss

godnatt

Tjenamors! =) Kom hem för kanske 20 minuter sen. Åkte till kista &kolla på bio med min äääälskling :D Vi kolla på barnhemmet skit äcklig, men bra:) Har inte så mkt att säga, men ni ska få se lite bilder från NO-lektionen idag/igår.
Vi fick skära i KOÖGON! fyfan säger jag bara.. mådde fan illa, det stank! men men.. mår lite illa, har nog ätit för mkt sötsaker idag /; men nu ska jag typ lägga mig&kolla om det finns ngt roligt på TV, för jag kommer annars drömma om barnhemmet &det vill jag inte,tack! godnatt, puss på dig sötnos

BARNHEMMET!

man skulle skära bort allt runt själva ögat, tror jag det var?

sen hade vi skärt bort alla muskler runt själva ögat, typ.. :|

äre inte fint? det tycker jag faktiskt. Det var skitfin färg när man vände hela skiten ut&in eller ngt.. (a)

19 september 2008

Hejsan! =) Var en helt normal skoldag :) Sefa ville träffa mig&Ashkin idag men jag palla inte åka till stan ellerså, så jag ville ha en myskväll typ, men massa godsaker &allt, men sen så kan vi inte vara hos Ashkin för hon har gäster & jag vill inte vara här, har varit sugen på kladdkaka HELA veckan, jag hade med mig pengar &allt för att köpa det heeela veckan verkligen, men dom har varit slut. Sen idag när jag inte har pengar finns dom, blir så arg.. Så jag åkte hem, sen så tog jag moppen &åkte ner &köpte en kladdkaka & en lion haha! (a) Sitter &äter min goda kladdkaka just nu, vet inte vad som händer idag.. Får se =) Puss på dig gulluet

16 september 2008

Tjingeling! =) Idag var jag i skolan, sen efter så träffa jag sofia Khan&Robin, va med dom ett tag sen åkte Robin hem. Så Sofia Khan åkte hem, så jag träffa Sofia Masih, vi gick till station. Träffa Samir sen åkte vi 3 in till stan, gick runt lite sen så vid 6 tiden så kom Mariana, så vi träffa henne sen kom Jhonny. Vi stog och snacka ett tag, sen efter ett tag så gick Mariana&Jhonny så jag,sofia&samir gick till tåget, &lalal.. & Nu sitter jag hemma. Robins lillesyrra vill att jag hämtar henne från dagis imorgon, hahah gullunge! :D Får se vad som händer.. men nu ska jag lyssna på musik.

Om precis en vecka, har det gått ett år sen det var du&... /; men men, nu ska jag gå pusshej!

haha!

Hahahaha, just nu packar jag mina kläder så märte jag att jag inte hitta en tröja så börja jag skyllda på mamma att hon hade tagit den,  & hon satt &sydde ett linne m knappar till mig eftersom knapparna hade gtt sönder. Så går jag fram till henne och häller ett glas kallt vatten över henne för jag blev så sur, hahahaha men sen så kunde inte vi hålla oss för garv :D Så vi asgarva &börjar snacka om vad jag kommer göra med mina män. Men till slut så hitta jag min tröja i garderoben :$
men jaja, hahah nu ska jag fortsätta att packa min väska, ska hem till pappa vid nio tiden :) puss på aaaarslet!


..

vf?


13 september 2008/kväll

Godkväll =) Åkte till täby idag (till Robin) runt 5 tiden, Vi kollade på Kung fu Panda, haha den var faktiskt bra ;D
Sen gjorde vi inte ngt spec.. Nu sitter jag hemma och kollar på filmen Hostel, skit äcklig fyfan! Men den är slut snart &då börjar en vampyrfilm jag ska se, höhö! men ska fortsätta kolla på den, skriver senare eller imorgon. Pusssilussi

13 september 2008

Godmorgon! =) Jag mår bättre idag, gick inte till skolan igår för jag mådde skit. Men idag har jag sånnnn träningsverk ist.
Men aja, får se om jag hittar på ngt idag. Ska fråga tjejerna ifall vi ska på bio idag ist. Vi skulle åka &kolla igår egentligenmen det blev inte av.


Jag är dum ihuvudet

Jag är så dum alltså, jag tar inget på allvar. När någon t.e.x säger att personen har känslor för mig/&krigar för att få träffa mig oftare &skit. Så tar jag inget på allvar,jag träffar inte personen&skit.. Om vi tar en person jag förr hade kontakt med, det var samma shit med honom/; han kriga i ett år, jag tog inget på allvar. sen går allt snett! ..*vi tappa kontakten, han kanske inte orka kriga längre, hitta ngn annan &så* Det har hänt mig 2 ggr.. Jag vet inte, men jag tror alltid att killen leker med mig eller så. Sen är det jag som fått lida... Aja, nu ska jag käka frukost puss på dig

...



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !

11 september 2008

Vi överlevde!! Men läste någonstans om att vi kommer dö om 39 dar?.. Aja, vi får väll se /;

Idag hade vi skolfoto, Vi skulle ha spexfoto men sen så sa fotografen att vi kan ta det i vår ist. Så alla 9:or ska ta spex i vår. Blev verkligen inte nöjd med mitt foto, fick se för jag visste att jag såg knas ut. Men jag fick bara ta 1 till bild, men aja..
Idag måste jag verkligen träna till NO provet vi har imorgon. Har inte läst på ett skit, så vi får se hur det går.
Händer imorgon? äh jag vet inte.. Kommer väll på ngt *hoppas jag* =) men nu ska jag plugga. MUUAAH!

8 september 2008

Heeej! =) Det var ett tag sen jag skrev, men har inte orkat. Idag tog jag bussen vid halv 9 tiden, RAWR ALLTSÅ, såg en tiger fan! :O haha! aja, kom till skolan, en helt normal skoldag, efter skolan åkte jag,mariana&ashkin in till stan & träffa jhonny &så:) Sen runt 6-halv 7tiden tog vi tåget hemmåt. Kom hem runt 7 tiden(?) Åt mat, sen nu sitter jag här. Ska snart hem till ashkin, jävla kurd. Hon tvinga mig typ att sova över där, haha baby... VAFAN ÄR DET HÄR, VART FÅR ALLA MITT NUMMER IFRÅN!!?!?!.. blir så irriterad, någon ringde precis från dolt?? & fråga vad jag hette på playahead.se man ba: whut? =P blir så irri, det är alltid ngn som ringer från dolt också, men men.. ska nog fixa lite, sen dra mig hem till kurden, MUUAAH!

haha mariana satt &rita det här på mattelektionen, hon rita nåra killar hon ogilla, nämner inga namn! ;D

ändrade planer

Nehepp, vi ska tydligen inte till stan, ringde Sofia precis hon var hemma hos iris&mathilda, Ska kanske hem till dom men sen så äre lite onödigt för jag kan bara vara där ett tag då, för jag vill äta hemma idag vid halv 7 tiden.. För det blir god mat Hihi, Så kanske träffar Sofia runt 7 tiden eller något, får se. Hon skulle ringa mig iaf. =)

6 september 2008

Tjenamors! =) Har precis sminkat klart mig, & för ett tag sen kom jag hem. Har färgat håret, Det blev nästan svart fan:|
Ville ha mörkbrunt, men men.. Det försvinner säkert lite färg när man duschat nåra gånger. Kommer en bild på hur det blev. Ska nog åka in till stan med sofia&iris, Ska kolla runt lite. Men vet inte om jag hinner, dom ska dra runt 5 tiden, & klockan är 10 i(?) & jag måste kolla käder, men men ska skynda mig nu, träffar nog Robin sen efter, muuuaah! (a)

så här ser det ut nu, man ser inte sån stor skillnad i webbcam, men i verkligheten :)

5 september 2008

Hejhej =) Gud så skönt att det är fredag, haha! Idag gick jag till skolan var faktiskt duktig idag med.. hehe, vid 2 tiden kanske gick jag ner till station med Sofia&Helin vi mötte en kille från märsta, var med dom ett tag sen kom Ashkin&Maria, efter det åkte jag&Ashkin in till stan. Vi skulle leta efter en halsduk, sen lite till. Vi köpte halsduken & lite till, har inte tagit kort på halsduken kameran börja fucka sig.. Men fick kort på dom 2 linnena jag köpte =) Kom hem vid kvart över åtta ungefär, Mariana ville att jag skulle hänga med på någon fest i skogås, men kännde att jag verkligen inte orka, har ont i huvudet /; Så idag händer det nog inte så mkt för min del, får se vad som händer imorgon det jag vet är att jag ska färga håret iaf. ;D men men.. nu ska jag väll lyssna på musik, pussss 

tyckte det här linnet var ganska gullig :D

ett helt vanligt linne =)

MSN


jadu, så ser min & robins konversation eller vad det heter ut :') så gulliga vi är, inte sant?

3 september 2008

Jag är så glad över att jag har mina vänner,<3 Ni finns alltid där när jag verkligen behöver er, kan snacka med er om allt!

Jag orkar verkligen inte det här någon mer..varför måste det alltid hände mig? men men,
Idag var jag i skolan, var faktiskt duktig tycker jag(A) satt själv & pluggade Hihi!
Efter skolan gick jag&Maria till centrum, köpte kladdkaka, ögonpenna&hårspray. Efter det gick vi hem till Ashkin.
Hon har flyttat så hon ville att vi skulle komma dit, för & typ se hennes hus haha, & så var hon ensam hemma..
Vi gjorde inge spec, tog bussen hem vid 5 tiden kanske sen har jag bara tagit d lungan =)

..

1 första
Bästa vän: tjejerna
Husdjur: huuund:)
kyss: hah inget att minnas
Piercing: öronen,näsan,ögonbrynet den 28:e*om jag vågar*
Förälskelse: en skithög
CD skiva: lyssnar inte på cdskivor
Ord: iiiingen aning


2 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej ;D
Brutit mot lagen: yyes
Blivit arresterad: hah mh
Badat naken: inte offentligt
Varit med på TV: tror inte det,
Varit med i tidningen: yesbox


3 saker
Du gjorde igår kväll: var hemma &tråka
Du kan höra just nu : musik<3
Du inte kan leva utan: luft(?)
Du gör när du har tråkigt: tv,data prata i tel


4 personer
Du kan berätta allt för: ashkin,mariana,anna,sofia
Du tycker om: FÅ!
Du inte gillar: ...


1 september 2008

Hahahah, satt vid datan & lyssna på hög musik så plingar det på dörren (det var mamma) & det visste jag för hon plingar alltid på dörren & drar i handtaget en gång, så jag sket i det & satte på högre musik (min PA låt) eSen hör jag att hon knackar också, så jag springer till dörren & kollar i titthålet, så står hon där. HAHA, men jag öppnar inte, ville göra henne lite irri, sen hör hon att jag står där bakom dörren och skrattar, så hon söger att jag ska öppna, men det gjorde jag inte ;D
Så sjunger jag min låt medans brevlådan är öppen, haha så hon blir ännu argare, så tar hon upp sina nycklar och ska öppna, men då håller jag i låset eller vad man säger så hon inte kan låsa upp, hahahaha om hon blev irriterad, så fortsätter jag & står där och sjunger &skrattar medans hon var irriterad för att jag inte öppna dörren + att hennes favorit serie hade börjat, men jag bryr mig inte hade lite kul iaf. (A) hahah snorunge jag är :D:D men men.. ännu är jag inte vuxen :$  idag ska jag hem till pappa, & snart kanske jag&mariana ska dra hem till ashkin (;
JUSTE ELDIN FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS GUBBEN! <33

RSS 2.0