TOMTENATTA

Heey :) Har inte haft lust att uppdatera.. Har inte gjort något speciellt heller, jobbat & varit med John osv ❤ Idag så vakna jag hemma hos John efter det hängde jag lite med Mariana Lilly Bellen & Anna en stund :) Efter det gick jag hem & gjorde mig iordning. Jobba med bästa tjejerna på Tomtenatta 19-23:15, det gick bra! Varit hemma en liten stund nu, ska sova strax..





22 november 2013

Shosan :) Sluta jobbet runt 19:15, John vänta på mig.. Sedan åkte vi hem till min farmor & farfar där pappas släkt var för att fira min farmors födelsedag :) Det var trevligt! Nu är vi hemma..



Work..



Ska in & jobba nu, har bara tagit det lugnt i två dagar nu eftersom jag är sjuk.. är fortfarande sjuk men det är lite bättre :) Har handlat present till farmor, så ska åka dit efter jobbet & fira henne ❤

Vinterjacka



Nu är min vinterjacka fixad.. Så trött på min jag haft i 2 år, så satte min päls på en annan vinterjacka. Jag är nöjd :)

JOHNNY BULLS


19 november 2013



Hellu :) Igår så åkte jag hem till John när han sluta jobbet, vi tog det bara lugnt & myste ❤ Idag börja vi båda jobbet 10, men jag har blivit jätte sjuk så fick sluta runt 16 ungefär.. Åkte hem direkt, och har legat & kollat tv/sovit sen dess.. Kolla precis på Paradise Hotel. 

MINNESLÅDA



Köpte en söt låda idag som jag ska lägga in mina & John's minnen, som t.ex biobiljetter osv :) 

17 november 2013



Hejsan :) Igår så åkte jag & John in till stan runt 14 tiden.. Efter det så åkte vi hem till mig, och idag jobba jag 10-17:30 :) John kom & mötte mig när jag sluta så åkte vi hem till han. Vi har ätit mat & massa GOsaker framför Slumdog Millionaire, den var bra :) Nu ska vi mysa sedan sova...

00:01

Halloj :) Sitter med John, Johannes & deras mamma just nu.. vi har lagat mat & pratat om massa bara :) Vi ligger i soffan, så blir väl att vi lägger oss strax!



Work..



Goddagens :) Är på jobbet just nu men har rast... mår jätte illa, vet inte varför ;( Hoppas det går över snart! Efter jobbet ska jag hem till John ❤ Har fått hemmanyckel dit nu, haha. 

Lurad...




John lura mig att vi ska på Drake & the weeknd, vi ska på Avicii!! Du är så underbar älskling!!!! ❤ 




Even if you do still care about them, sometimes you have to realize when someone doesn't deserve you.



marängsviss..





Jag & mamma fixa marängsviss för ett tag sedan, mums! Har inte ätit det sen jag var 7-8 år typ :o Nu ligger vi i soffan & bara tar det lugnt. Ska sova strax..

One boy, Thousand feelings.




Ja tack!!






14 november 2013



Hejhei :) Igår så tog jag & John det bara lugnt med hans mamma.. Och idag så åkte han till jobbet runt 9, jag åkte hemåt runt 12. Meningen var att jag skulle åka in till stan idag men så blev det inte! Så har inte gjort så himla mycket idag, var & handla mat med mamma för en stund sedan :)

13 november 2013



Tja :) Vakna runt 12 idag.. Har umgåtts med Sofia & Helin i några timmar, kom hem för en stund sedan, har precis duschat.. Ska hem till John när han slutar jobbet ❤

HEJ BUSFRÖ!






19:31

Har precis ätit mat.. nu sitter jag & lyssnar på musik med mamma :) Fick sluta lite tidigare eftersom de var så lugnt, så det var skönt! Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, mormor kommer hit också.



-


















12 november 2013



Goddag :) Herregud vilket pissväder det är idag!! Usch.. Aja, igår så åkte jag hem till mamma på dagen sedan åkte jag hem till John när han sluta jobbet ❤ Och idag så börja vi båda kl 10. Har rast just nu :)

Nattlinne..



Fick detta fina nattlinne av John's mamma precis, sötis!! Tycker den var jätte fin :) Hon sa att jag kunde ha den när jag & John sover.. Haha.

Målat naglarna..




❤ John





Dessa sms innan man ska sova ❤ Bästa som finns..

7 månader idag ❤



Idag är det 7 månader för oss ❤ 
Du är den finaste & underbaraste människa jag känner.. 
Jag älskar dig mest!

Prisoners..




Hallå hallå :) Jag & John åkte ju & kolla på bio.. Den blev filmen, Prisoners. Jätte bra film :) Vi kolla på en tidig bio, så efter det kolla vi runt lite i butiker & nu är jag hemma! Fast har varit det en liten stund.. ligger i sängen nu ❤

O'learys








Goddag :) Igår så åkte jag & tjejerna till Märsta runt 19 tiden där vi mötte John vid O'learys.. Hade bokat bord för vi skulle fira mig :) Vi käka, drack & prata om massa.. Det var kul ❤ Vi drog därifrån runt halv 01 tiden ungefär. Och nu håller jag & John på att göra oss iordning, vi ska på bio oså ❤

yesterday




Igår..









Lite bilder från igår.. Var hos Mariana runt 20 tiden.. Det börja med tårta & att hon öppna sina presenter. Sedan börja dem dricka, jag var nykter :) Tycker inte om att dricka längre.. typ? Jaja, sedan fortsatte kvällen med att alla dansa & snacka!

9 november 2013



Morsning korsning :) Har käkat frukost, varit ute med vovven & myst lite med henne.. Hon har blivit så stor!! Hon växer så snabbt :( Hon har redan gått upp 3 kg sen vi fick henne.. Vill att hon ska vara så liten hela tiden..

02:00



Är hemma nu.. jätte trött, så ska sova nu! Uppdaterar imorgon om denna dag eller kväll :) Godnatt söta ni!

NEW TOP





8 november 2013

Hellu :) Igår så åkte jag till banken & fixa en sak, efter det så träffa jag Maria :) Vi umgicks i några timmar ❤ Efter det åkte jag hem & fräscha till mig sedan åkte jag till John när han sluta jobbet.. Och idag så åkte jag iväg & handla lite sedan sola jag i 15 minuter. Är hemma nu! Ikväll ska vi fira Mariana som fyller år idag!! Grattis igen hjärtat ❤ 


6:e & 7:e november



Godmorgon fina ni :) Igår var det min födelsedag.. Och jag jobbade.. 13-19:30, jag & John köpte Kinamat på Tamarin sedan åkte vi hem till honom ❤ Tog det bara lugnt! Han åkte till jobbet för en stund sedan, har precis ätit frukost o nu ska jag fräscha till mig sedan åka & fixa lite saker :)

5 november 2013



Hej hallå :) Idag var det jobb 10-19:15, har precis käkat.. Nu ska jag fixa lite i mitt rum, ser så stökigt ut med alla blommor & sakerna :)

NEW




4 november 2013



Kom precis hem till mamma.. igår så åkte jag & John o handla sedan hem till honom. Vi tog det bara lugnt, han åkte till jobbet imorse :) Ska vara här ett tag sedan hem till pappa!

presenter..

Här kommer några bilder på lite utav det jag fick :)





Och detta fick jag av min älskling.. underbar ❤




Mitt & mammas firande..

Hejj.. Igår så firades både jag & min mamma i en lokal.. Våra släktingar börja komma runt 17 tiden, och alla drog hem runt 04 ungefär! Det var kul, massa dans osv. Sen så fick jag massa fint, så himla nöjd :) Bäst är ni ❤ Kan visa bild lite senare på vad jag fick i present!
















NEW




NAILS


Åkte & fixa mina naglar kl 10 imorse.. Efter de så har jag städat lokalen, och fixat massa saker. Nu sitter jag i soffan & kollar på Idol :)

RSS 2.0