HEJ :)

Goddag :) Har inte så mycket att blogga om därför det är dålig uppdatering.. Igår innan jobbet så sola jag 15 minuter. Jobba till 19:15, efter det så åkte jag & John hem till mamma, Dennis Johnny & Niklas kom också.. Dem hjälpte mamma med att fixa nya soffan & kasta vår gamla :) Efter det så hämta min pappa mig & John, han drog till jobbet imorse & nu så ska jag pappa & mamma iväg & handla mer inför mitt & mammas firande!

-




Lör, sön & mån

Hejhejj :) I lördags så hade jag John & Johannes myskväll framför film med massa GOsaker, och igår så åkte jag iväg & handla med mamma & pappa på dagen.. Sedan gjorde jag inte något speciellt.. Idag så har jag varit & gjort lite ärenden sedan träffa jag Sofia :) Nu är jag hemma, ska göra mig iordning sedan hem till John när han slutar.


FREDAG


Halloj :) Idag var det jobb 10-17, fick sluta lite tidigare.. John hade fixat biljetter till Jay-Z konserten till oss men kunde inte gå eftersom jag skulle hem till min kusin, morbror & hans fru. Vi fira mig & min mamma lite innan eftersom min morbror inte kan komma när vi egentligen ska fira oss.. Så han hade gjort jätte god mat, sedan blev det tårta. Nu ska jag hem, John kommer också!

22:24

Hejhej :) Här om dagen så åkte jag ju hem till John, åt tårta med hans mamma & Johannes. Sedan satt vi bara & prata, efter det åkte jag & John hem till mig.. Och igår så åkte han till jobbet & jag pappa & hans tjej åkte till Märsta till försvarsmakten & hämta vår lilla vovve, Iri heter hon :) Hon är underbar!! Efter det åkte vi hem, John kom hit & idag jobba jag!




-




JOHN 23 ÅR! ❤

Hej på er :) Igår så åkte jag ner till centrum på dagen & köpte rosor, ljus osv.. Sedan åkte jag hem, duscha o gjorde mig iordning sedan köpte jag thai-mat till mig mamma & John. Vi åkte hem till mig & tog det lugnt sedan runt halv 00 tiden så bad jag John att sitta i vardagsrummet med mamma eftersom jag skulle fixa lite i mitt rum innan kl 00, eftersom han fyllde år då, alltså idag! När klockan med 00 så bad jag honom komma in i rummet där jag hade fixat det lite mysigt med hans presenter osv. Min älskling fyller 23 år idag, grattis igen mitt hjärta! ❤ Efter det så sov vi, vi båda jobba idag.. Har precis fräschat till mig lite, nu ska jag hem till John & fira honom med hans familj :)






Söndag..

Hellu :) Idag så var det jobb 10:17:30, John, hans mamma & bror kom o gav mig sällskap ❤ Efter jobbet så drog jag & Jessica hem till Mariana, Daniela & Bellen kom också.. Vi har suttit & kollat på filmen, The girl next door. Hemsk film!! Nu sitter vi & tar det lugnt :) 




NYTT





TORSDAG & FREDAG

Tjenamors :) Igår så åkte jag & Andreas till farmor & farfar lite efter 11 på morgonen.. Vi blev bjudna på lunch, sedan fika vi & bara prata om allt möjligt, trevligt :) Efter det så hängde jag lite med Evelina & Sabbi, efter det åkte jag hem. Tog det lugnt ett tag sedan börja jag fixa mig. Åkte in till stan med Sabbi & Yanina, vi föra lite sedan mötte vi upp några andra & drog till Sturecompaniet. Det var helt ok :) Jag & Yanina drog hem ganska tidigt, och idag har vi varit hemma hos Noha, kollat film oså.. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan kommer John hit efter jobbet! ❤





16 oktober 2013



Hallå hallå :) Igår var det jobb 10-19:15, jag & John åkte hem till mig o bara tog det lugnt.. Idag så åkte han till jobbet runt 09 & jag börja 12 :) skönt! Har rast just nu, vill hem....

John..


Först var du bara en dröm.. nu är du min verklighet. Jag älskar dig ❤

00:00 PUSS!




Föralltid, mami ❤




14 oktober 2013


Heii :) Idag när jag vakna så gick jag upp & åt frukost sedan måla jag mina naglar osv.. Lite senare så åkte jag ner till centrum & handla lite, sedan dess har jag bara varit hemma. Mormor är också här :) Min pappa kom hit & hjälpte oss att sätta upp två speglar o lite annat... 

GODMORGON



Godmorgon! Vilket härligt väder :) Är påväg till jobbet just nu.. John ligger kvar hemma & sover, vill också :( Jaja, vi hörs lite senare!

Igår & idag..

Hejhej :) Igår så var det jobb 10-19:30 efter det så åkte jag & John hem till mig. Vi börja fixa oss direkt sedan åkte vi in till stan, vi kolla på nattbio. Vi såg filmen Insidious del 2.. Den var bra! :) Det var ett halv år för oss igår ❤ Efter det så åkte vi hem. Imorse när vi vakna så tog vi en promenad i det härliga vädret till centrum eftersom John skulle klippa sig :) Vi kolla runt lite sedan promenera vi hem igen.. Vi har legat & kollat film & käkat sen dess.. 





6 månader - ett halv år sedan det blev vi.. Jag älskar dig




Färgar ögonbrynen..



Håller på att färga mina ögonbryn just nu... har sparat dem ett tag så dem är jätte tjocka, haha. Efter så ska jag noppa dem.. 

Fika..


Kom precis hem.. Blev att jag & mamma åkte ner till centrum & tog en fika, sedan handla lite mat osv..  Nu ska vi fixa mat.

TOPP


Q & A

Gud vad snygga skor Linnea!! Vilken affär är dem ifrån och hur mycket kosta dem typ? =) 
- Tack sötnos!! :) Dem är ifrån DinSko 499:- 

Vartifrån köpte du väskan och är detaljerna silver eller guld? Snygg var den iallafall! 
- Den är ifrån Chiquelle och detaljerna är i guld. 

Vartifrån är skorna?? :) Superfina
- DinSko :) 

Första gången jag ser min flicka med finnar haha :* <3 
- Haha jaa, det är inga finnar det är två horn jag har i pannan typ, vägrar att försvinna :( <3

10 oktober 2013


Hej på er :) Igår så drog jag & John o sola en snabbis när han sluta jobbet. Efter det så åkte vi hem till honom & bara tog det lugnt. Han åkte till jobbet imorse, och jag har varit i lite olika centrum & kollat runt :) Är hemma nu! Och idag ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv dag, haha.

SPEGEL


Så, nu har jag köpt spegeln :) Vi åkte förbi massa olika centrum & kolla runt.. Kom hem för ett tag sedan, har precis duschat. Vi hörs senare

9 oktober 2013

Godmorgon & Goddag :) Vakna för kanske 1 timma sedan, har precis käkat frukost & gjort mig iordning.. Ska åka iväg med mamma & pappa o köpa min spegel strax!

Alltså herregud.... Mina två bölder/finnar i pannan vägrar att försvinna haha :(

8 oktober 2013

Godkväll :) Igår så tog jag & John det bara lugnt, gick till Ica & köpte Ben & Jerrys osv, mums! Idag så börja vi jobbet samtidigt, jobba 10-19:15. Pappa kom & plocka upp mig o vi åkte hem till mamma & fixa mitt nya klädställ :) Nu har jag hängt upp lite kläder.. 



7 oktober 2013

Tjabba :) Vakna imorse av att pappa & hans tjej kom hem efter att varit borta i helgen.. Gick upp & käka frukost, efter det så packa jag & nu har jag precis duschat :) Ska fortsätta att packa sedan hem till John när han slutar jobbet ❤


22:18

Hallåhallå :) Igårkväll så såg jag & John filmen After earth. Tyckte den var bra :) Och idag innan jobbet så var jag & handla lite, fick börja lite senare & sluta 1 timma tidigare också, skönt! Har bara varit hemma sen dess, har blivit sjuk också.. Förkyld & ont i halsen, och när jag är sjuk älskar jag att kolla på filmer man såg när man var liten, haha. Så jag har kollat på 101 dalmatiner. Och nu ska jag lägga mig! 


I miss you..

Ängel ❤

3

Tack papi ❤
Och detta köpte jag idag..

5 oktober 2013

Hej igen :) Idag var det jätte stressigt på jobbet.. Sluta runt 17:30, då gick jag & John o köpte thai-mat.. Vi har käkat & bara suttit & pratat sen dess. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska vi nog se film ❤



LÖRDAG


Kolla vad fin himlen var när jag vakna! Det lös helt rosa.. Jätte fint :) Är påväg till jobbet nu iallafall, John ligger kvar hemma & sover.. Uppdaterar senare. Ha en bra dag!

Detta skulle publicerats imorse....

4 oktober 2013


Goddag :) John drog till jobbet runt 09 någongång.. Och nu är jag påväg till jobbet. Jätte härligt väder :) Jaja, vi hörs sen!

Q & A

Har du sålt den? Tror du att den passar storlek 38-40 eftersom att du skriver att den är ganska stor om jag uppfattar de rätt? Det är den som såldes på Zara väl? :)
- Hej! Jag har den inte kvar tyvärr.. Och nej det är inte den från Zara, den är ifrån MQ.. 

Älskling :( :( :( Ragge kommer bli glad <3
- Haha älsklingen, ja de hoppas jag :*

Usch, fyy vad jobbigt :( Beklagar sorgen. Var hon sjuk?
- Tack så mycket! Ja hon hade cancer :(

Lilla bebis! Jag vet hur det känns. Det är verkligen jätte jobbigt att släppa taget om en familjemedlem som förgyllt alla ens dagar. All styrka till dig
- Ja, verkligen jätte jobbigt :( Tack så mycket!! <3

<3 din blogg. Du verkar så söt :) Går det att få saker sålt på loppis nu förtiden? Gick det bra & fick du mycket sålt? Har varit sugen på att sälja lite saker på loppis länge nu :)
- Tack så mycket, glad jag blir :) Jadå det går! Jag sålde ganska mycket men jätte billigt så tjäna bara lite över tusen-lappen.. men bättre de än att bara ha saker hemma som man inte har användning för :) 

Vart har du köpt den där lådan som det står smycken på? :)
- Jag köpte den i en liten butik i Väsby, vet inte vad den hette :(

Vart har du köpt dom? :)
- Köpte dem på DinSko :)

TORSDAG


Hellu :) Idag så åkte jag & Ashkin in till stan runt 13 tiden.. Vi kolla runt till klockan halv 19, haha. Åkte hem till John efter det, vi har precis käkat & nu sitter jag med han när han duschar :) Blir att bara ta de lugnt.. 

SHOES


2 oktober 2013


Hej :) Igår så tog jag & John det bara lugnt.. Kolla på skräckfilm och så. Idag så drog han till jobbet runt 09, jag gick upp & tog det lugnt ett tag. Sedan åkte jag & sola lite snabbt, och nu har jag handlat lite saker.. Ska jobba nu! Hörs sen

NY


1 oktober 2013


Goddagens :) Har rast just nu.. Åh, smaka vår cheesecake. Gud vad god den är!!! John kommer till mig efter jobbet, vi slutar samtidigt.. Vi hörs sen, puss

RSS 2.0