ni betyder


Ni får mig alltid att må bra, jag älskar er!

~

En bild på mig&Mariana på väg till Uppsala 28/7 !

Mariana&Linnia<3


28&29 juli 2008

HeejPåDig ;D Kom precis ut från duschen, ska berätta lite om dom här 2 dagarna..
Måndagen- Tidigare på dan/kvällen satt jag bara hemma &tog det lungt, sen snackade jag lite med Markus Wikström, vi prata om att jag&Mariana skulle komma till Uppsala &sova över hos honom. Så jag ringer Mariana &frågar om hon ville, Det tog sin tid för hennes mamma var inte hemma & hon kunde inte ringa till henne heller.. Så jag låna henne pengar så satte vi oss på tåget mot Uppsala 21:17 Vi var framme 21:43 tror jag(?) Vi satt vid Uppsala station &vänta på att Markus skulle komma, så ringer jag Roberto som också bor i Uppsala &sa att jag var där &sådär (A):D Han ville att jag skulle komma hem till honom &sova där istället. Men nej, jag hade bestämt med markus gubben =P Vi tog bussen hem till Markus, vi kolla på film &hade det lite myspys där.. Mariana somna typ 3 tråkmåns :D<3 sen somna Markus runt 4 tiden(?) Så ah, själv var man vaken, sov nästan ingenting inatt, kanske 3 timmar :| Tisdagen- Vi vakna runt 12-1 tiden, vi ligger i sängen & pratar &en massa, sen vid 5-halv 6 tiden tog vi bussen mot stationen så vänta vi på tåget som kom 18:13 tror jag det var=) Sen gick Markus &mötte Daniel tror jag ;D men nu ska jag klä på mig, sen ska jag hem till Mariana igen, där Ashkin&Anna är, Anna kom hem från rysslans idag :DDD<33 ses senare/ elr ngn annan dag puss på nosen.


trååk

Sitter här i mörkret & lyssnar på musik :-) Hööh, har så tråkigt vill gå & lägga mig men det är inte så kul, för jag är inte trött -.- vad ska man göra (?).. nae fan, har ingen aning!!
Har snackat lite med marcus wikströööm på msn, han ville tydligen att jag&Marijüana skulle komma till uppsala imorgon, han skulle hitta ngn fest elr så kunde vi bara kolla på film hos hnm sen så kunde vi slagga hos hnm, VI FÅR SE! ska prata lite med Mariana, så får vi se hur det blir =)
Hyrde en film förra måndagen så jag måste lämna in den imorgon, annars...ah =P men nu ska jag väällll fortsätta att lyssna på musik &ruttna, godnatt! (K)

26&27 juli 2008

Hallåå! =) ska berätta lite om dom här 2 dagarna som varit..
Lördagen- Va hemma & tog det lungt, fixa mig &skit sen vid halv 8 tiden fick jag springa hem till Mariana för hennes pappa skulle skjutsa oss till stationen, han skjutsa oss dit så hoppar jag,Mariana&Luddy (hennes mamma) av. Vi köper dygnskort sen går vi till tåget. Vi mötte hennes mammas kompisar också. Vi åkte till karlberg sen tog vi bussen till ngt ställe nära carolinska sjukhuset. ( Det var en peruansk fest där ) Men jag hade inga pengar på mig & en biljett kosta 200:- så vi gick till sjukhuset & tog ut pengar. Sen gick vi tillbaka, det var sjukt varm där inne, så mkt folk alltså =P:O
Men men.. i början våga jag inte dansa, så jag stog mest med Paulina elr vad hon nu hette, Orratills mamma elr vad han heter:D Sen lite senare börja jag dansa, men jag fick såå ont i benen så jag fick "kramp" så jag hängde inte med :$
Lite skämmig elr vad (!?).. Aja, vi kom hem vid 4-halv 5 på natten/morgonen vi fick skjutts av Harry, Marianas lådsas papi.
Söndagen- Vakna hos Mariana, sen gick jag hem & duscha &sådär sen vid 4 tiden kanske (?) Åkte jag & min mami till Kista centrum & handla lite grann =P Kom hem runt 8 tiden typ, sen satte jag mig vid datan ett tag sen gick jag hem till Mariana, där Ashkin&Maria var:D trevligt trevlig... Sen gick jag hem för Mariana skulle sova hos Ashkin eftersom dom skulle upp tidigt &bada, haha!:D Men nu ska jag fortsätta att lyssna på mjuusik (A) puss på dig!

-Här komr lite bilder från öland-

ojojoj så snygg;)-.- en dag vid stranden(brasan) Natalie gullunge tog bilden!

massa folk vid stranden...

nån(?) & marie =)

Max om jag minns rätt? :| :P


24&25 juli 2008

Berättar lite kortfattat... Torsdagen- Jag gick &mötte Mariana,Ashkin&Maria sen, vi gick hem till Maria &prata om allt &sådär.. Så skulle jag&Mariana gå hem till Yousef igen, men det blev ändrade planer, så vid 11 tiden cyklar vi ner till statoil & köper chips &glass :$ sen så sätter vi oss & kollar på en film medans vi äter upp hela chips påsen Hihi :D
Fredagen- Vakna hos Mariana, gick hem & åt, duscha, satt vid datan, fixa till mig lite. Sen vid 7 tiden går jag&Mariana ner mot station vi skulle hem till Emilio & kolla på film, & han bor i farsta så det tog sin tid -.- Men vi hitta iaf. Emilio fick berätta typ 3 ggr, närå :D(A) Vi gick & hyrde en film, jag,mariana,emilio & yassin tror jag han hette =P Skit skarrig film altså :| kommer inte ihåg vad den hette, men ah vi kom hem runt halv 1-1 kanske(?).. Imorgon/Idag (lördag) ska vi på en peruanskfest, elr hur det nu stavas =)
Men nu ska jag nog lägga mig framför Tv:n & försöka bli lite trött :) Godnatt göllet<3

En bild från i onsdags kanske.. (?) Mariana,jag & Jean


23&24 juli 2008

Onsdagen- Åkte till stinsen med Mariana vid 4 tiden kanske, vi gick runt där & kolla runt, det jag köpte:
4 linnen/t-shirtar 3 par örhängen, brunkräm, maskara, parfym &hårspännen =) Efter det gick vi till donken (McDonalds) &åt... Sen så skulle vi åka hem så vi plankar sen när vi hoppar på tåget så kommer det sån där SLskit, & frågar efter vår biljett, ah.. vi ba: nej alltså han satt inte där när vi skulle köpa biljett lalla, haha! Men vi klara oss, han sa att vi skulle köpa biljett genom mobilen då sa jag att jag bara hade "15" kr. Så ah, vi klara oss & vi behövde inte betala elr hoppa av :$:D
Sen så gick vi hem, gick hem & lämna mina saker sen gick jag hem till Mariana. Vi satt & tänkte på vad vi skulle göra, så fråga jag Yousef ifall vi kunde komma hem till hnm & kolla på film elr så, så jag&Mariana tog hennes mammas kärring cykel haha jag älskar hennes cykel, japp så skjuttsa Mariana mig till donken typ för han bor där ngnstans... Så satt vi & vänta ett tag för han skulle möta  oss, ( vi visste inte vart han bodde ) Så ringer han mig & säger att vi ska upp för en backe så jag&Mariana cyklar upp för backen så frågar han vart vi var, då hade vi tydligen tagit fel backe -.-  Så vi fick cykla ner igen &lalla, men vi kom iaf fram till hnm. Vi kolla på step up 2. Sen vid 00 tiden ungefär cykla vi hem igen, det var faktiskt skönt (A) ... att få skjutts elr hur d nu stavas -.-  hihi, men nu ska jag nog ta bort mitt smink för jag ska nog ner till badet & sola med tjejernaa! Maria har kommit hem från libanon så det ska bli kul & träffa henne:DDD Hon hade tydligen tatuera sig :| :D aja, hejdå baby.


22&23 juli 2008

Halloj i stugan! :D Tisdag- Jag&Mariana vakna ungefär halv 11 för vi skulle fixa till oss sen vid 12 skulle vi en snabbis till centrum sen ner till station & möta Ashkin&Sofia vid 2-halv 3 tiden. Vi åkte in till stan, gick runt & kolla lite, det jag köpte:
En svart "jacka" , en svart "badräckt" 2 t-shirtar, ett armband& en näsring som Jean verkligen hatar..iaf.=P Vi träffade Danne,Jibbie & nåra till sen också. Som vi gick runt med ett tag.. Sen lite senare åkte vi till väsby & kolla runt i väsbycentrum med vi hade bara 20 minuter på oss eftersom klockan var 20 i 7, & centrumet stänger ju 7 så.. Vi gick in i Lindex för Ashkin ville kolla efter en vit t-shirt. Så ah, så seg som hon är så hann vi inte kolla i gina & kicks som vi tänkte :D jaja, vi gick till coop där jag&Sofia köpte en kladdkaka &sådär, så ser vi på en kille vi "chattat" med förr, då MÅSTE ju bara mariana skämma ut oss, haha! aja, vi satt ute & prata om allt, sen ringer jean & vill gå på bio med mig&Mariana. Så vi var tvungna att gå ner till stationen snabbt som fan för att hinna med 8 tåget, & klockan var kvart i då han ringde ( vi stog ju liksom vid centrum ) .. Så ja, vi hann inte med d tåget. Så han ringer & frågar ifal vi hann då sa jag nej, så han sa att det inte var ngn idé längre, för vår film han ville se börja 8. Men vi snacka ett tag sen tog Mariana luren, så vi bestämmde oss för att åka in till stan & kolla på en annan film, Vi åkte in till stan & innan vi träffa jean satte jag i min näsring för att irritera jean, så när han såg det så höll han hela tiden på, ta av den nu! lalala... hahaha! ;) nejnej :$
Vi kollade faktiskt på en bra film, men lite sjuk =P kommer inte ihåg vad den hette precis. Sen åkte vi hem så får jag ett samtal att det varit skottlossning på min gård, så jag&mariana fick ta värsta omvägen &skit.. :S men men...
Nu ska jag fixa till mig, ska hoppa in i duschen sen sminka mig snabbt!! Jag&mariana ska till stinsen & köpa lite mer hihi :D bye älsk!

RSS 2.0