31 juli 2013

Tja :) Igår så gick jag & John upp runt 17 tiden eftersom vi gick o la oss runt 8 på morgonen....haha. Vi tog de bara lugnt sedan åkte vi hem till mig, han åkte & träna runt 17 någongång, skulle också tränat egentligen men fick ont i magen :( Sitter & pratar med mamma mormor morbror & hans fru just nu :)


MÅNDAG

Hellu :) Idag runt 14 tiden så åkte jag & Vickie o handla.. Efter de åkte jag hem & fräscha till mig o nu sitter jag hemma hos John med Stephanie Richie Abbe & Daniel. Vi ska se film nu :)


I SAW THE DEVIL

Nu har vi precis kollat klart på filmen Akma reul bo-at-da/I saw the devil. Bra & spännande film hela tiden!! Morbror fixade glass med maränger, cookies & sirap till oss, jätte gott :D Vi ska åka hemåt om en stund...


MICHAEL KORS


28 juli 2013

Hey! Min morgon börja bra! Har varit orolig över en sak ett tag men det visa sig att de inte var så... världens lättnad. Sedan var det jobb, fick sluta runt 15 tiden & nu har jag semester :) Skönt!! Efter jobbet åkte jag hem till min morbror & hans fru, mamma & mormor var här. Vi drog till Drop in & käka. Och nu är vi hemma hos dem igen, nu blir det efterrätt & film, pussar


ÄNTLIGEN MIN!

Visar er senare :)


00:34

Halloj :) Ligger & kollar film med mamma & John just nu.. Idag har vi bara tagit det lugnt hemma fast att det varit värsta vädret....men John är ju sjuk så kunde inte gå ut :/ Fast vi cykla till affären runt 19 tiden? Sedan blev det tacogratäng till middag :) Vi ska väl sova strax..


25 juli 2013

Hejhej :) Igår så var det jobb 10-19:15, åkte hem & fräscha till mig sedan kom John.. Vi tog de bara lugnt, och idag så åkte vi in till Akuten, John har blivit jätte sjuk :( Sedan åkte vi till centrum & hämta ut hans medicin & nu sitter vi på vårdcentralen, jag ska ta min sista spruta mot livmoderhalscancer. Den gör så ont :(


23 juli 2013

Oh så trött jag är... Idag var det jobb 10-19:15, tjejerna kom & gav mig sällskap :D Kul! Promenera hem med Helin & mamma.. Har precis ätit o nu blir det fika, whitelady. Sa upp mitt gymkort idag också, onödiga pengar eftersom jag bara tränar 2 gånger :/ Jaja..


22 juli 2013

Hellu :) Idag så åkte jag & Vickie in till stan, vi kolla runt i massa butiker sedan kom Sofia också.. Vi drog & käka, efter de köpte vi lite gott & satte oss i kungsträdgården o prata :) Sedan kolla vi lite till i butiker tills de stängde. Och nu är jag hemma!


21:48

Tjenaa :) Igår så var det ju jobb för mig sedan åkte jag & John hem till mig, han hade varit & tränat tills jag sluta. Vi fräscha till oss sedan cykla vi ner till centrum innan de stängde & köpte lite.. Och idag var det jobb också. John & Maria kom & gav mig sällskap ❤ Sedan kom Mariana & Liliana också! Roligare då hehe.... Efter jobbet gick jag & mamma hem till min morbror & hans fru, och nu är vi hemma. Vi kom precis hem, skönt att promenera i detta väder :)


fredagen..

Hejsan :) Igår så åkte vi till Märsta & fira min kusins 9-års dag! ❤ Var där till halv 00 tiden sedan åkte vi hem eftersom jag skulle jobba idag.. Började halv 8 imorse, och nu är jag på rast fast ska gå in nu :)


GLITTER

Kolla vad fina mina naglar blev nu :)


16 juli 2013

Tja :) Idag var det jobb 12-19:30 åkte hem, käka & tog de lugnt ett tag sedan kom Ashkin & plocka upp mig, plocka upp Mariana också.. Vi åkte till Kairo, satt där & snacka om massa :) Är hemma nu, ligger & kollar tv men nu ska jag sova. Jätte trött!


RICHIES MODEVISNING..

Hallå på er :) Igår så var det jobb 10-16 tiden ungefär, fick sluta lite tidigare så det var skönt.. Lite senare så kom John hit & efter en stund åkte vi in till Slussen med Felicia & Malin. Vi drog till klubben/båten Patricia där Richie hade modevisning, det var två visningar. Så den som börja vid 00 tiden var bäst, då hade det ju kommit massvis med folk. Det är ju Gayklubb på söndagar.. Kul var det! :D Kändes som att man var i en helt annan värld, ingen skämdes där... Det var tex två killar som nästan börja suga av varandra, dem hade dragit ner & allt..? Haha men men, kul var det iallafall! Jag & John var hemma runt 03 tiden, och idag har vi bara tagit det lugnt. Nu ska vi äta :)


MYS

Nu ska vi mysa ❤


13 juli 2013

Jag & John drog o handla lite.. han har precis duschat så nu är det min tur sedan blir det bara mys..


yesterday..

Hääy :) Igårkväll så börja vi dricka runt 21 tiden, satt med mamma & mormor o prata om massa & lyssna på musik. Runt halv 00 tiden kom Filip & plocka upp oss.. Vi drog ut & dansa hela kvällen haha.. Det var kul! Har stukat min tumme också, gör så himla ont :( Vet inte hur.. Aja, Vi kom hem runt 03 tiden någongång, John somna direkt. Fulla killen.. ❤ Kunde inte sova med honom för det var för ljust i mitt rum så gick & la mig bredvid mamma, och imorse så kom John & väckte oss o la sig bredvid oss. Haha! Och nu sitter vi alla på ballkongen, vi var på ängen en liten stund också.


18:44

Hejj :) Gud vad fint väder det är, älska! Tråkigt att jag & John bara legat hemma bara... Igår var det jobb 10-19:30, åkte hem sedan kom John hit.. Vi gjorde inget speciellt :) Har precis duschat, mamma & Johm åkte o handla sprit oså. Vi ska dricka idag, sedan får vi se vart vi hamnar haha!


NAGELLACK

Har köpt två nya nagellack idag, jag gillar dem :D Bilder ger ingen rättvisa!


3 månader idag ❤


10 juli 2013

Yoo people :D Kom hem för en liten stund sedan, vi har bara tagit det lugnt.. Nu sitter jag med min mormor o pratar :)


NEW


9 juli 2013

Sha :) Här om dagen när vi var hos Mariana så kom Gamze John & Christoffer också, vi satt & chilla bara. John har sovit hos mig sen dess.. Och idag var det jobb 10-19:15, har precis käkat o nu ska jag hoppa in i duschen sedan hem till John ❤ puss


18:15

Tjabba :) Idag så var det jobb 10-17:30 & nu sitter jag hemma hos Mariana & tar de lugnt ❤ Har varit så fint väder idag, så typiskt att jag ska jobba då.....vit 4-ever typ?


6 juli 2013

Hellu :) Har inte haft lust att uppdatera.. Igår så skjutsade pappa mig & John hem till mamma tidigt på dagen, vi umgicks med min mamma tills vi gick & la oss.. Kolla på filmer, käka & snacka :) Och idag så var det jobb 8:30-17:30, efter jobbet så åkte jag hem till Mariana, sitter & chillar med henne Christoffer & Anna :) Mina bästa ❤ Nu ska jag hem..


23:29

Sitter & små äter lite o dricker te med John.. Han kom hit lite efter 18 :) Vi har precis kollat på filmen Ego också, helt ok! Nu ska vi bara ta de lugnt.. Fortfarande sjuk :(


Typiskt Linnia topp..

Visst är den söt? :) Det skriker Linnia om den haha.. Det är typiskt jag!
Vet ni vilken tur jag hade... Jag kolla på den när jag var med Maria i stan för några dagar sedan, men köpte den inte...varför vet jag inte..? Så jag gömde den bakom massa andra toppar. Sen så åkte vi hem & jag ångra mig för visste att den skulle ta slut hur snabbt som helst. Så åkte in till stan med John några dagar efter så såg jag att det bara fanns 3 sånna toppar kvar i L, blev lite ledsen så gick jag bara för i säkerhetensskull & kolla om min topp hängde kvar där jag gömde den & det gjorde den :D Blev super glad för dem brukar ju fixa kläderna & hänga tillbaka men dem hade väl inte sett den... Nu blev det värsta boken men jaja :)


GODMORGON!

Godmorgon allihopa :) Har precis käkat frukost & kollat på Desperate housewives ❤ Nu ska jag iväg en snabbis & göra en sak..


Min vovve ❤

Alltså ingen förstår hur mycket jag älskar min vovve, på riktigt.. jag dör för henne, hon är så fin min lilla Tess ❤ Jag hoppas hon överlever sommaren... hatar att tänka på de för jag älskar henne så oerhört mycket!!!!!


EVIL DEAD

Har varit hemma hela dagen & försökt bli bättre.. Druckit te med honung, tagit Ipren & legat o vilat... Kollade på Evil dead också, sämst! Käka för en liten stund sedan & nu ligger jag i sängen o lyssnar på musik ❤ Hoppas jag blir bättre till imorgon, så tråkigt att bara ligga hemma... Och speciellt idag när det har varit så fint väder också :(


Sjuk...

Så var man sjuk... :( Sov ingenting inatt, somna runt 6-7 på morgonen sen vakna jag vid 10.. Pga min hals, kunde inte svälja osv, gjorde så himla ont! Och nu har jag blivit förkyld & hög feber på det också.. Åå orkar inte :( John vill komma hit, får se om jag orkar de, hoppas ni mår bättre :)


2 juli 2013

Tja tja bloggen..... Idag så var det jobb till 19:15, åkte hem & har inte gjort något speciellt sen dess.. Börjar bli sjuk, har jätte ont i halsen kan knappt svälja & känns som att jag börjar få feber :( Fan, vill inte!! Aja, tänkte sova nu men först prata med min pojk lite ❤


BLOND...


23:25

Tjatja :) Igår så satt jag med killarna enda till 4 på morgonen.. Sedan blev det att sova, vi somna väl runt 5 någongång..? Idag så har vi bara tagit det lugnt, har mått skit :( Haft världens mensverk! Inte kul.. Kom hem för en liten stund sedan, är jätte trött så ska väl sova strax :)


RSS 2.0