FREDAG



Vilket skit väder... 😢 ska jobba några extra timmar nu!

"The less you care, the happier you'll be."


Röd-dag..

Halloj 😊 Idag gick jag upp vid 10, fixa frukost o fixa lite sedan åkte jag & träna med John runt 12, bröst & cardio. Efter det gick vi & storhandla, sedan städa vi & fixa tacos till middag, vi har precis kollat på filmen Non-stop. Den var bra ☺️ Nu blir det bara mys..

NYTT


27 & 28 maj 2014





Hellu 😊 Vilket is-väder vi fått nu... Igår så vakna jag runt 10, gick upp o åt frukost. Meningen var att jag & Jessica bara skulle dra & sola, men jag ville in t stan för att kolla efter ett par skor & en topp. Så hon följde med, fast hon shoppa mer än mig, haha. Efter det sola vi! Åkte & träna ben efter det med John sedan tog vi det bara lugnt ❤️ Idag var det jobb 11-19:15, inga tåg gick & det var värsta kaoset, men en snäll chaufför som skulle köra ersättningsbuss t Uppsala körde t stan, han erbjöd sig för vi var så många & ingen ersättningsbuss från SL hade kommit!! Dåligt.. Så det var ju jätte snällt av honom, verkligen. Sitter med min pappas tjej, hon håller på & syr in min klänning, var & handla med pappa för en stund sedan också ☺️

Fisk-spa




Hejhej 😊 Igår så gick jag & John upp tidigt för att göra oss iordning, sedan åkte vi in till Östermalm för att gå på fisk-spa jag fick av John förut... I början kittlades det, så skratta jätte mycket men sedan gick de över. Efter det kolla vi runt i stan i några timmar, efter det hem till mig o tog det lugnt ☺️ Idag var det jobb 10-17:30, har ätit middag osv. 

IDAG..


NJUTA ☀️






Hejsansvejsan 😊 Idag har det ju varit kanonväder!! Åå vad jag älskar det!!! ☀️ Min morgon börja med en god frukost sedan la jag mig ute i solen, samma visa,, min hund ville inte att jag skulle sola haha. Låg ute i kanske 2 timmar med högmusik ❤️ Efter det duscha jag kroppen snabbt & åkte o träffa Maria, vi åkte till stinsen & kolla lite.. Efter det åkte vi & köpte glass o satte oss ute i solen. Mys! Sedan åkte jag & träna med John, rygg. Vi fixa spaghetti med köttfärssås till middag, favoriten hihi. Vi har duschat & precis ätit jordgubbar med mjölk, mums 🍓

22 maj 2014



Hejhej 😊 Dunder väder idag med, fast jag jobba så det var inte lika kul 😔 Sluta runt 19:15, åkte hem käka middag sedan har jag bara tagit de lugnt, kollat igenom gamla bilder osv ☺️ Alltid lika kul! 

Såg att jag fått hatkommentar samt en lite snällare, haha. Hej hatare ✌️ 

-


Sol sol mera soool ☀️❤️




Goddag ☺️☀️ Hur underbart väder har vi inte idag?? Älskar!! Gick upp vid 11, fixa en god frukost till mig sedan la jag mig ute i solen en stund.. Men min vovve vägra ju låta mig sola 😑 hon stod vid mitt ansikte hela tiden så jag knappt fick sol, sen när jag skulle upp & dricka så "stöka hon till" min filt, kudde osv... Jaja, vi har precis varit & badat henne i Kairo! Ska fixa mina naglar nu sedan vid 19 blir det träning med ❤️.

The good times become great memories. The bad times become great lessons.


😍👌




-






NYTT










En dag i Stockholm stad!





Heeey 😊 Idag vakna jag runt 10, gick upp duscha, åt frukost & gjorde mig iordning. Vid 13 mötte jag upp Jessica, vi åkte in till stan & shoppa.. Vi var där till stängning, var hemma runt 20 tiden ungefär! Just nu ligger jag & lyssnar på musik ❤️

Sön & mån




Hejsan 😊 Igår så gick jag & John upp rätt tidigt, gjorde oss iordning sedan åkte vi till Kista galleria, shoppa & kolla på bio, Godzilla. Den var bra ☺️ Efter det åkte vi hem till honom, kolla på talang sverige's final.. Sedan bara myste ❤️ Idag börja vi båda jobba kl 10-19:15, har precis ätit middag!

22:22



Tjabba! 😊 Var jobb till 17:15, efter det drog jag o Jessica & sola 15 minuter.. Efter det åkte jag & träna bröst med John. Vi har ätit middag & kollat på gladiatorerna ☺️ Vi var bjudna på Doddo & Artin's födelsedags fest, men vi skippa de för är så himla sega... Deras tårta var enorm!!! 😩

GODMORGON ☀️



Godmorgon! ☺️ Är på jobbet just nu, väntar på att Jessica ska börja.. Själv börja jag 8:30, och det är så himla fint väder idaaaag 😩 Och jag ska jobba, som alltid.. Varje gång jag jobbat ska de vara Thailandvärme sen när jag är ledig kommer Island hit!!!

"Things do not happen. Things are made to happen."


FREDAG ❤️

Hellu 😊 Idag så vakna jag när John drog till jobbet, kunde inte somna om även fast jag hade sovmorgon... Men låg kvar i sängen ett tag iallafall! Sedan gick jag upp o fixa mig, jobba 13-19:15. När jag kom hem så börja jag fixa mat, pasta med skinksås ☺️ har precis ätit klart, tänkte fixa mina naglar oså nu!

GRÅ


TRÄNAT!



Hej igen!! 😊 Drog förbi centrum efter jag åt middag, prata lite med Jessica för orka inte vara hemma.. Sedan drog jag o sola 15 minuter efter det åkte jag & John o träna ben, lite mage! Har precis duschat nu ska jag fixa smoothie till oss, mumma 😋

NYTT 🌸💙


Två likadana toppar i olika färger & ett träningslinne fick följa med hem! 😊

15 maj 2014




Hej på er 😊 Idag så vakna jag runt 11, gick upp & åt frukost sedan hoppa jag i duschen. Åkte & handla med mig själv! Standard 😏 Kom precis hem, nästan, har ätit lite mellanmål också.. Ska fixa lite sedan fixa middag & dra o träna med John ❤️ Puss

13 maj 2014



Tja ☺️ Idag så vakna jag runt 12 ungefär, gick upp käka frukost sedan drog jag ner till centrum, köpte mina produkter till ansiktet sedan träffa jag Sofia & Ashkin, var med dem i några timmar sedan åkte jag hem, käka middag & åkte o träna rygg, kondition med John ❤️ Efter det handla vi snabbt sedan hem t honom, vi har fixat smoothie & nu ska vi mysa ☺️

SÖNDAG







Hellu 😊 Igår så åkte jag mamma & John till Märsta runt 16 tiden där vi mötte John's mamma.. Vi gick till O'learys där vi bowla & åt mat! Det var kul :) Vi drog väl hem till John runt 19-20 tiden.. Och idag var det jobb 10-19:15!

13 månader idag ❤️


Torsdag



Hejsan 😊 Idag så var det jobb 13-19:15, jobba med min älskling så det var kul! Efter jobbet åkte jag hem, käka sedan kolla jag & mamma på tv.. Ligger & lyssnar på musik just nu ❤️

JAG ÄLSKAR DIG ❤️


7 maj 2014

Hejhej 😊 Idag så tog jag det bara lugnt, vid 19 så mötte jag John när han sluta jobbet. Vi åkte & träna ben! Vi har duschat & precis fixat smoothie, mums 😋 Nu ska vi bara mysa..



DRESS 💖



6 maj 2014




Tjabba 😊 Vakna hos John idag runt 11, käka frukost sedan åkte jag hem & fixa mig.. Träffa Angelica vid 15 tiden efter år & dar känns det som, haha. Vi kolla runt i affärer sedan fika vi! Mums 😋 Var hemma runt 19 någongång, åt middag sedan färga jag mormors hår.. Vi blev precis klara!

MÅNDAG




Hej på er 😊 Idag var det jobb 10-19:15, John kom o mötte mig, vi drog hem till honom, fixa mat & kolla på talang Sverige sedan drog vi ner & träna cardio, mage. Vi har precis duschat.. 

4 maj 2014




Halloj 😊 Har jobbat, varit hos morbror & kusin & med John dessa dagar.. Idag var det jobb 10-17:15, jobba med mina girls 💕 Efter jobbet drog jag & Jessica till solarieöarna, blev 15 minuter. Har käkat, fixat mina naglar & nu ligger vi o kollar på Beck!

-



Typ så.. fast det borde vara snö på bilden istället för blommor dåra....

RSS 2.0