Öland!

När vi kom hem från Grekland så var vi hemma en dag sedan åkte vi ner till Öland, Böda sand. Vi var där i 5 dagar.. Det var mysigt ☺️ Vi kom hem igårkväll, idag har vi varit i stan i detta heta väder 😩 Gud så varmt... Men ska inte klaga!! 


VÅR RESA ☀️

Okej... Tänkte försöka berätta lite kort om våran resa.. Vi hade det super bra, jättejätte varmt hela tiden!! Jag orkade knappt vara i solen för det var så himla varmt. Om dagarna så hängde vi vid Polen eller stranden, mot middagen så gjorde vi oss iordning sedan gick vi runt på stan, oftast ☺️ Vi gick aldrig ut & festa eftersom insläppet var kl 2 på natten(!!) & stängde kl 6. Så det var inget för oss, haha. Vi åkte in till Rhodos stad, Rhodos town en dag & kika runt o åt middag. Vi åkte paragliding, jag var jätte rädd, men gjorde det ☺️ Det var en häftig upplevelse! Vi åkte till deras vattenpark, jätte stort!! Minns inte allt just nu.. Lägger upp lite bilder nu, resten kommer sen. Tack för denna resa älskling ❤️



















18 juli 2014

Heej ☺️ Jag & John har haft det super i Grekland!!! Orkar inte skriva om resan just nu, lägger upp bilder & skriver mer om det om några dagar.. Vi kom hem 4 inatt, tog taxi hem till mig. Gick upp runt 10 idag, gav mamma & mormor presenter sedan åt vi frukost. Jag & John gjorde oss iordning lite snabbt sedan åkte vi & fika med hans mamma, Stephanie & Johannes 😊 trevligt. Vi har hållt på & tvättat kläder & imorgon bitti åker vi iväg igen ❤️


15 månader idag ❤️


BYE SWEDEN 👋


6 juli 2014

Hellu 😊 Har inte haft lusten att blogga.. Så trött på min design/header!! Aja.. Har jobbat dessa dagar & bara tagit de lugnt. Igår så kom John hit när jag sluta jobbet, vi var hos mig & fixa lite. Idag så åkte jag iväg tidigt för att fixa mina naglar efter det åkte jag & fixa mina fransar ☺️ Första gången för mig, så lite ovant, haha. Har varit hemma en stund nu, så har packat det sista. Snart drar vi, äntligen! ☺️👏 men men, ska fortsätta här!



2


2 juli 2014



Tjatja 😊 Idag öppna jag kl 7.. Brukar aldrig öppna så tidigt jag brukar börja 10, men det var skönt för fick sluta kl 15. Så då passa jag på att åka hem till pappa en sväng! Efter det åkte jag hem till mamma, har packat min väska typ hela kvällen, haha. Höll på somna ett tag där men då satte jag på Desperate housewives ❤️ Ska sova nu, äntligen.

-


1 JULI 2014



Hej 😊 Idag vakna jag av Vickies samtal.. Vid 14 så åkte vi iväg & shoppa lite, länge sedan vi sågs 💕 Sedan drog jag & sola 15 minuter. Har varit hemma en liten stund nu, precis ätit! Idag blir det att sova tidigt!!

Lite nytt..


RSS 2.0