Stress..

Hola!!

Idag så vakna jag runt 8tiden ungefär, började jobbet kl 10 & sluta runt halv 18tiden då en person hämta upp mig & vi åkte till Kista centrum, kollade runt lite sedan drog vi & käka lite & sen drog jag hemåt.. Har varit hemma i någon timma & håller på att packa massa saker i låder just nu. Tror jag ska hoppa i säng när som helst för är skit trött.. Och så att jag hinner packa lite mer imorgon innan jag drar till jobbet för allt måste vara klart på onsdag(!!) Jaja, vi får se hur det går med det. Vi hörs imorgon, då jag kan visa lite nytt också. Om jag inte glömmer :) Ha de bra


Shit alltså, stressig vecka känner jag.. Måste hinna:
- Flyttat ut innan onsdag, allt ska vara klart i andra lägenheten då.
- Jobbar två dagar.
- Fixa naglarna
- Köpa & fixa massa till min födelsedag

Och sen massa annat.. Herregud, hur ska jag hinna känner jag liksom :p

29 Oktober 2011

Hejj :)

Idag så drog jag & sola runt 17tiden ungefär? Efter det drog jag till Olive House med Anna Mariana Vian & en annan tjej. Vi käka & snacka om allt möjligt. Efter det drog jag & Mariana hem till Iris & Mathilda där Helin & Maria också var.. Dem skulle ut, ville också men jobbar imorgon sen så mår jag skit illa & har utslag över hela kroppen nästan, vet inte varför :( Menmen, hoppas det går över. Kom hem för kanske 1timma sedan? För dem drog ut. Har bara käkat lite mer & suttit vid datan sen dess.. Nu ska jag kräma in mig sedan hoppa i säng :) Natti

Okej...



Okej... Haha lite pinsamt för nu har typ halva Väsby skämt ut sig själva genom att ha lagt ut denna bild på Facebook mm. Och verkligen trott att bara dem har fått hem detta brev "från grannen" i brevlådan eller vad man nu har, när typ halva Väsby befolkningen fått detta hem det. Och skrivit "anledningen" till varför dem skulle ha fått hem just detta brev, lite kul faktiskt! :D Är det fler som fått hem detta brev/papper än bara folk i Väsby??

13:39

Hello! :)

Har tappat blogglusten helt. Jaja, det kommer väl tillbaka om ett tag, hoppas jag.. Denna vecka har jag praktiserat förutom 2 dagar. Sedan varit med vänner & så :) Igår var en av dagarna jag inte drog till praktiken, hade möte runt 13tiden efter det drog jag & mamma på kinabufé sedan till centrum, kollade runt lite sedan hade jag tid hos frisören "Hejdå gula hårfärg!" Tog sin lilla tid, blev inte riktigt som jag ville ha det menmen. Får väl fixa det en annan gång :) Efter det drog jag hem, gjorde mig iordning sedan åkte jag till Kista centrum, väntade på en peson i evigheter känns det som. I väntan så kom det en kille & satte sig bredvid mig, han ringde sin tjej eller vem det nu var. "Jag hatar när du inte svarar i telefon, och du ska svara när jag ringer! Nä, nu gjorde jag likadant mot dig så du får känna hur det känns lalala.." Haha herregud sen när han lagt på " Aa.. jag ska på bio själv *och visar sin biljett* kul va? Och jag hatar verkligen när folk inte svarar i telefon! " Jag: "Aa hörde det" Så började skratta och så prata vi en snabbis, haha söt :D Iallafall, såg sämsta filmen ever, Contagion hette den. Se inte den!! Efter det fick jag skjutts hem efter att vi åkt runt lite. Vakna för en stund sedan, ska fixa lite små saker nu. Vi hörs! ;)

26 oktober 2011

Nemen tjeeena!!

Hade nästan glömt att jag hade en blogg att skriva i... Ääe. Skit rolig ju -.- Jaja, har gjort lite olika denna vecka som var, praktik sedan har jag träffat Mariana mycket :) Idag stanna jag hemma från praktiken eftersom jag hade sån mensverk :( Hatar mens!!! Jaja, tog det lugnt hemma sedan drog jag & träffa Sofia, var med henne ett tag sedan gick jag hem till Ärlse, helt ovälkommen haha. Nerå, vi tog det lugnt & kom hem för en liten stund sedan.. Har precis käkat mat & nu ska jag fixa lite sedan hoppa i säng. Måste fan upp kl 4(!!) Så vi hörs imorgon eller så. Kyss


Fyller år om 11 dar!! :D

Försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.


-


Idag innan jag drog hemifrån runt, mja.. halv 7??

As we grow up, we don't lose friends. We just learn who our real ones are.


19:40

Hello! :)

Inte haft någon lust att uppdatera, det får bli min anledning denna gång. I fredags minns jag inte vad jag gjorde? :o Eller har jag kanske redan berättat om min fredag? Jaja.. I lördags börja jag jobbet halv 9 & sluta runt 15tiden. Gjorde lite ärenden, senare på kvällen drog jag till Märsta, mötte Mariana & Christoffer & vi åkte hem till Yanina. Där hennes släktingar & massa var. Kan säga såhär, borta var bara förnamnet haha :p Jaja, höll på somna på vägen hem & hade ingen buss så Ashkin kom & hämta mig, älskade! När jag kom hem somna jag direkt, med kläderna på för den delen(!) Vaknade efter några timmar, fortfarande helt borta & skulle till jobbet. Den dagen, gick väl hyffsat bra... Efter jobbet så åkte jag Mariana & Ashkin till Märsta, vi släppte av Mariana sedan åkte vi & sola där vi träffa hela ligan :D Kulit. Sedan drog jag hem, sov. Och idag gick jag upp runt 4(!!!) på morgonen & drog hemifrån runt halv7 tiden. Drog till min praktik i Sigtuna & efter de träffa jag Vickie, tog en promenix med henne sedan åkte jag hem! Har bara varit hemma sen dess, nu ska jag fixa lite för morgondagen. KYSSHEJ

SVARIS

Hur fyller du i dina ögonbryn? Sjukt fina
- Haha, jag följer mina ögonbryn (har ljusa ögonrbyn) :p

Du är vän med funnythingkillen på facebook, vet du om det är han på riktigt eller någon annan?
- Är jag det? Vet inte vem det är :p Hittar ingen sådan bland mina vänner.

Vart köper du dina tungpiercingar ifrån? :)
- Dem flesta är ifrån Punkshop.

Du har skit fin klädstil till att börja med och du verkar ha dagens shopping i bloggen haha hur har du råd med allt? :o sen så vilka bloggar läser du? Bless
- Tack så mycket! Jag har studiebidrag sedan fick jag pengar från mina föräldrar också. Men nu jobbar jag så då kommer jag tjäna enga stålar! :)

Kan du inte snälla göra ett videoinlägg? snäääälla :D
- Haha vi får se.. Tror inte det kommer bli av men någongång kanske. Konstigt att prata med en kamera :p

Saknar inte du förhållande??
- Haha hm.. Hur ska jag svara på denna fråga, kan säga att jag saknar sovsällskap ibland, någon jag kan vara mig själv med och fula mig för, att kunna kyssa någon när jag vill med mera.. Men det kommer väl, någongång!


Hej Linnea. Jag undrar varför du inte gillar att svara på vart du köpt dina kläder osv?:)
- Hej du! Ska bättra på det!

Har vairt bortrest så har inte kunnat läsa din blogg. Hur går de med din kille? Med skolan? Hur ser dina planer ut för framtiden. Du är otroligt vacker och jag älskar din stil!
- "Min kille" har gått till "mitt ex" om man säger så.. Det tog slut för sisådär 4månader sedan tror jag eftersom jag inte orka mer pga massa saker. Skolan funkar väl och jag har inga planer tyvärr :) Tack så söt!

Hur många läsare har du? :)
- Jag har inte många alls, mellan 100-200 :)

Hej, hur gör du det där svarta på dina ögon asså jag menar eyelinern, hur gör du formen? Kan du inte visa eller förklara snälla! SKIT SNYGGT!
- Hellu, Haha gör ingen speciell form riktigt. Jag kan visa någongång om jag kommer ihåg för lite svårt att förklara!

Hej kan du tipsa om goda body lotions/krämer och parfymer?:)
- Du frågar fel människa haha. Jag krämar in mig med en lotion från Hawallan/Hawaii eller vad det heter? Luktar gudomligt! Och parfymer är jag sämst på.

Hej varför har din kompis mariana lagt ner sin blogg?
- Jag har faktiskt ingen aning :) Antar att det är för att hon aldrig uppdatera.

Alltså vem är roliga killen/k-pojken?? Varför säger du inte? :p
- Roliga-pojken & K-pojken är inte samma person. Roliga-pojken är K-pojkens kompis :) Jag nämner inga namn i min blogg pga vissa anledningar jag inte kommer ta upp här!

Du har så sjukt fina bh-er, vart köper du de och vilken storlek har du ?
sjukt fin blogg btw!
- Okeej?? Hur vet du hur mina bh:ar ser ut när jag inte har någon bild med bh eller så? :p Jag har 75B om det intresserar dig.

Har du löshår?
- Svar, nej. Jag har väldigt tunnt & slitet hår..


FRÅGESTUND!

Nu ska jag hoppa i säng, visar mina nya saker en annan dag. Är för trött idag..
Tänkte köra en liten f r å g e s t u n d så svarar jag på söndag! :D Så fråga på!!


I ♥ Chailatte


14 Oktober 2011

Tjaa! :)

Idag så börja jag kl8 & sluta runt 14tiden ungefär då jag åkte till stan direkt med en person, kollade runt i massa butiker i några timmar. Efter det åkte vi hem. Är hemma nu & ska fixa lite saker. Jobbar tidigt imorgon sedan blir det hem till Yani som fyllde 20år här om dagen!! ♥ Så ska hem till henne & fira henne med massa.. Men vi hörs. Om jag orkar så visar jag lite nytt senare. Kramis

Eve Clodin Yani Vickie & Linnia, ett bra tag sedan..


22:00

Hellu! :)

Idag så försov jag mig, attans.. Kom sisådär 1timma försent? Och drog lite tidigare eftersom jag skulle jobba :) Slutade jobbet runt halv 20tiden och har inte gjort så mycket sen dess, bara käkat. Sitter & kollar på skorna i inlägget nedanför & funderar på vilka jag ska beställa, svårt! :( Så hjälp mig lite? :D Jaja, Sitter & funderar över lite andra saker också.. Menmen, nu ska jag äta prinsess-tårta jag tog med från jobbet. Kyss mig

Linnia Madde & Anna 2008 skulle jag gissa på? :D


HELP ME!





Vilka är finast och vilka ska jag beställa tycker ni??


TRÖTT TJEJ

Tjenare :)

Idag var det skola, efter skolan drog jag hem & käka lite sedan drog jag till jobbet. Sluta runt halv 20tiden ungefär.. Satt ute med Anna & snacka lite sedan drog jag hem :) Har inte gjort något speciellt sen dess faktiskt. Så sjukt trött! Varit borta hela dagen, somna på lektion, gjorde felslag 2gånger när en kund skulle beställa för var helt borta, sov typ medans jag slog in priserna. Sen när folk pratat med mig, har gjort allt fel. Herregud! Så nog bäst att jag sover tror jag :p Men vi hörs gullisar!

Varför är det alltid så att, när man får det man velat ha så vill man inte ha det längre?

-



Skola och jobb, hörs senare!


HOME..

Hallådär :)

Idag så åkte jag till skolan, började runt halv 11tiden. Efter skolan drog jag & Sofia in till stan, kollade runt efter det åkte jag & mötte Anna, vi åkte till Kista centrum & kolla lite där. Efter det drog vi & käka med Hannah Nesso & en tjej jag inte minns namnet på :) Sedan åkte vi alla hem tillsammans & nu är jag hemma. Käkade lite till precis.. (herregud måste sluta äta så mycket) (!) Jaja, ska hoppa i säng alldelles strax. Pusshej

10/10-2011

Godkväll! :)

Idag så stannade jag hemma från skolan eftersom jag inte mådde bra. Alltså så skippa jag jobbet också, så var hemma hela dagen, åt mig tjock.. Vid 20tiden ringde Ashkin mig, vi drog & sola sedan förbi Helin en stund efter det åkte vi till Märsta, var ute med Mariana & Christoffer ett tag :) Alltså.... Åk aldrig med Ashkin om du inte kan bilvägar säger jag bara!! Hon fråga vart man ska åka var 5e sekund, hahaha baby! Jaja, kom precis hem & nu ska jag hoppa i säng. Godnatt :D

27 dagar kvar till min födelsedag!! :D

19:09

Hallåå! :)

Inte orkat uppdatera..... Iallafall, haft skola & jobb denna vecka, i fredags var jag med K-pojken hemma hos mig, kolla film & sådär. I lördags (igår) jobba jag från halv 9 till halv 18. Idag så jobba jag med, kom hem för 1timma sedan ungefär? Har precis käkat & nu ska jag fixa lite saker :) Jobbar imorgon också efter skolan! Yäyä, vi hörs folket!

23:07

Tjabba tjena :)

Idag så var det skola, har nog aldrig varit så trött jag som varit idag, helt sjukt hur trött jag var! Efter skolan drog jag hem en snabbis sedan drog jag till jobbet. Slutade runt 19tiden då jag drog hem direkt :) Har inte gjort så mycket sen dess.. Ska hoppa i säng nu & prata med en person! Kyssss

-

Asso fucking pajas! För rolig är du.


20:32

Hellu! :)

Idag så började jag runt halv 10tiden, efter skolan drog jag & mötte Helin & vi drog till Sollentuna c för hon skulle växla pengar. Men vi tog en runda i centrumet & fika också :) Efter det så mötte vi Dilan & åkte till Väsby där vi mötte Ashkin Safin Sofia Soran Hawbir & Sara. Ashkin tog körkortet idag!!!! Så vi alla åkte runt lite sedan drog vi till Kairo, Helin & Soran tog ett sista dopp! Fy vad kallt det måste varit! :o Sedan åkte vi förbi McDonalds & nu är jag hemma.. Måste fixa en sak sedan ska jag gotta i mig lite godis framför någon film tror jag. Ciao

Chai-latte, för gott!


2 Oktober 2011

Hejsan :)

Idag så tog jag en promenix till jobbet, men först drog jag förbi Anna så vi gick tillsammans.. Började kl 10. Och slutade runt halv 18tiden ungefär :) Har varit hemma ett tag nu, precis käkat. Måste fixa lite saker och imorgon är de skola igen, hata! Jaja, heidå :)

Ett år sedan!

23:03

Hallå hallå!

Åkte till Sollentuna runt 17tiden där jag mötte K-pojken, vi åkte till Kista centrum & kollade runt sedan tog vi en fika och prata om allt möjligt :) Trevligt. Kom hem för inte så länge sedan & nu ska jag fixa lite saker sedan hoppa i säng för jobbar imorgon. Yäyä, vi hörs väl imorgon. Kraam

Två år gammal bild.

The best feeling comes when you realize you're perfectly happy without the person you once thought you needed the most.


(hade solen i ögonen på denna bild därför jag ser ut sådär.)


14:08

Goddagens :)

Igår så var jag i kista och sedan på bio med en person, fick skjuts hem också. Idag så vakna jag runt typ 09tiden(!!) för pappa dunka hög musik redan då.. omg. Blev lite sur då men sedan somna jag om :) Var & gjorde ett ärende med pappsen också & nu är jag hemma, var precis ute med mitt hjärta. Får se vad som sker idag. Tjarrå

Bild från i våras i Uppsala :)

TVÅ NYA


Skinnjacka med äkta päls :)

Äkta päls på denna med..

Jag HATAR(!) djurplågeri men kunde inte låta bli att köpa dessa jackor.. :(

NYTT





Framsidan..

Baksidan..
Tack du!!!



Så ska jag visa er två jackor jag haft ett tag också men inte orkat visa er! Kommer strax i ett inlägg :)

RSS 2.0