30 maj 2013

Tjenixen.. Min morgon börja med DH sedan var det jobb 12-19:30.. Åkte hem direkt & har umgåtts med pappa sen dess.. Nu ligger jag & lyssnar på musik :) Bästa! Ska väl sova strax.. Kyss


ONSDAG

Hejsan :) Min morgon börja med DH efter de så åkte jag & pappa o handla i Häggvik sedan drog jag & träna i 1h 15 min :) Körde mest ben & mage.. Åkte hem & käka, prata med pappsen sedan gjorde jag mig iordning lite lätt & åkte hem till John ❤ Kom hem för en liten stund sedan o nu ska jag sova, natti :*


28 maj 2013

Hei! Gud så fint väder det har varit idag, älska. Men så fort Sverige får en solig dag så ska det såklart regna 5 dar i rad..? Hörde att de skulle regna imorgon :( Aja.. Hann ligga ute i solen en liten stund sedan var det jobb, sluta runt 19:30. Jag cyklade faktiskt till & från jobbet, såå skönt :) Älskar att cykla.. Har bara tagit de lugnt sen dess, käkat, suttit & pratat med pappa o lyssnat på musik.


27 maj 2013

Är påväg hem nu... Tidigare idag så cykla jag ner till centrum för behövde lite till saker som jag tappa bort.. Sedan gjorde jag mig iordning & åkte hem till John. Vi har bara tagit de lugnt :)


12:08

Goddag! :) Har kollat på DH & suttit ute i solen tills molnen kom.... Ska nog bara vara hemma idag, har ont överallt från i lördags.. Kan knappt gå för de gör så himla ont i mina vrister, hela rumpan osv.. Vettefan vad som hänt! Det är så läskigt eftersom jag inte minns något från 23-05 på morgonen!? :( Typ som att jag blivit drogad eller något.. Ärrad tjej här haha. Jaja, nu ska jag fixa lite saker, puss


YOU.


IGÅR...

Tja :) Igår så var de jobb 8:30-17:30, åkte hem & börja fixa mig direkt.. Sedan åkte jag hem till Anna, Abbe kom & hämta oss efter ett tag & vi åkte hem till Mariana & Liliana. Vi firade Lilly som fyllt år!! ❤ Vi var några st där sedan mötte vi Gamze & Bellen i station, vi åkte in till stan. Alltså fyfan säger jag bara.. Jag hade en snefylla, verkligen. Har aldrig varit med om detta! Minns ingenting från att vi hoppa på tåget, idag när jag vakna så hade jag inte mina saker kvar i väskan heller.. Så Anna fick berätta vad som hade hänt, gud så pinsamt.... Massa sjukt som hände igår! Var hemma runt 5 eller något? Och imorse så drog jag & John till centrum för var tvungen att köpa nytt smink eftersom allt försvann igår..... Sedan har vi bara tagit de lugnt.. Han drog hem runt 18 tiden :)


24 maj 2013

Halloj :) Idag så var det jobb, sluta runt 19:30. Jobbade med Jessica så det var kul endå ❤ Eve & Yanina kom förbi också, inte träffat dem på ett tag så det var kul!! Har inte gjort så mycket sen jag kom hem.. Käkat, fixat naglarna & lyssnat på musik. Ska väl sova strax så vi hörs väl imorgon!


-


Dessa dagar...

Hejhej :) I onsdags så jobba jag till 19:30, åkte hem & fräscha till mig sedan åkte jag hem till John. Vi tog de bara lugnt.. Och igår så åkte vi till Kista centrum, kolla runt i lite butiker, han klippte sig sedan kolla vi bio :) Det blev Fast and Furious 6!! Bästa, älskar dem filmerna ❤ Efter de tog vi en promenix i regnet.... Sen åkte vi hem. Har precis kollat på DH & nu ska jag göra mig iordning, kyss


20 maj 2013

Shosan :) Haha det blev inte att vi sov igår när jag skrev, vi la oss runt 7-8 på morgonen!!? Och vakna runt 11... Så är jätte trött! Jag kolla på DH sedan käka vi frukost sedan gick vi ut & promenera o la oss i solen :) Mys. Efter de var jag med Anna lite, tog en glass & prata sedan åkte jag hem.. Då kom Angie hem till mig ❤ Och nu är jag påväg t John. Vi hörs sötisar


02:02

Hellu :) Idag så var de jobb 10-17:15, Vickie kom så vi cykla hem till mig, käka & prata om massa.. Runt 22 tiden så åkte vi till Märsta, jag åkte hem till John. Vi har precis kollat på film, och nu ska vi sova :) Godnatt fina!


15:45

Hej hallå!! Igår så åkte jag hem till Helin runt 20 tiden, efter en stund så mötte vi Maria & Iris, vi tog en promenad sedan gick vi hem till Helin, käka & snacka om massa... Haha! Var hemma runt 00tiden ungefär? Och runt 01 kom John hit för jag tyckte de var läskigt att vara ensam, älskling ❤ Fick cykla & möta honom sedan cykla vi hem till mig & tog de lugnt.. Han drog hem nu vid 15 tiden. Blir nog bara att ta de lugnt & tjocka mig idag!


17 maj 2013

God eftermiddag :) Gud vad dåligt jag sov inatt, var så himla varmt!! Iallafall, min morgon börja med DH sedan hann jag ligga ute i solen i kanske 30 minuter? Sen blev de molnigt.. Sedan åkte jag & pappa o handla eftersom jag ska vara ensam nu... :( Och nu ligger vi i soffan & pratar. Får se vad som händer idag :)


I'm really happy i found you..


03:03

Hej ni :) Kom precis hem.. Ashkin kom & plocka upp mig runt 23 tiden, vi drog till Jakobsberg där vi träffa Anaz, prata om massa sedan vid 01 åkte vi till Sollentuna o träffa Rostem & Avan. Satt & prata med dem om massa & nu ska jag försöka att sova :) Godnatt!!


..


16 maj 2013

Tjabba :) Min morgon börja med Desperate housewives som vanligt... Efter ett tag börja jag göra mig iordning, sedan drog jag & mötte tjejerna :) Anna skulle fixa en sak sedan satt vi bara ute i solen & prata.. Har precis käkat grillat, mums!!! Och nu ska jag städa mitt rum. Pussar


I fell for you, so hard.


15 maj 2013

Goddag :) Min morgon börja med Desperate housewives sedan promenera jag ner till gymmet i det fina vädret där jag mötte Mariana. Körde mest ben, känner på mig att jag inte kommer kunna sätta mig på toan imorgon.... Och nu är jag hemma, har precis käkat lite :) Får se vad som händer idag!


BE HAPPY AND SMILE


-


21:21

Hejsansvejsan :) Idag så kom min morbror hit efter att jag vaknat, vi satt & prata om massa sedan fixa jag mig & vi åkte till Märsta. Sedan åkte jag till Sigtuna, träffa min pärla Vickie ❤ Vi satt vid vattnet & prata sedan gick vi o köpte jordgubbar, hallon & choklad. Gick hem till henne & bara myste på hennes ballkong i solen :) Sedan åkte jag hem, kom hem för en liten stund sedan.. Nu ska jag packa sedan hem till pappa! Kramar


Min kärlek..


LÖR/SÖN

Shena :) Igår så var de jobb 8:30-17:15, åkte hem direkt efter de, duscha & gjorde mig iordning sedan åkte jag hem till John runt 20 tiden. Richie var också där, vi umgicks med John's syster & hennes vänner.. Dem drack, rökte vattenpipa oså :) Idag har vi bara chillat, kom hem för en stund sedan & nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen!


10 maj 2013

Hellu :) Idag så var det jobb, promenera dit & hem.. Duktigt för att vara mig haha. Men hade hög musik i öronen sedan var det så himla underbart väder!! Sluta runt 19:30 iallafall, när jag kom hem så kom min morbror, hans fru & mormor också hit. Vi käka & satt o prata om massa :) Dem gick nyss, så nu ska jag sova. Kyssar


2


01:42

Hääj :) Idag så har jag bara tagit de lugnt med mamma, kollat massa filmer. Ashkin kom & plocka upp mig runt 22 tiden, vi hämta Mariana sedan åkte vi förbi Statoil snabbt sen hem till Mariana & Lilly, satt ute på deras ballkong o prata om massa.. Kom hem runt 01 någongång. Nu ska jag väl sova! Godnatt :)


HAPPINESS ♡


"find someone who will treat me right."


7 maj 2013

Hola :D Vakna sjuk idag.. Jätte förkyld & hostar ut mina lungor typ :( Inte kul alls, jag som hade tänkt träna idag! Aja, vila lite sedan blev jag rastlös så tog en promenix med Mariana & Lilly i det underbara vädret, köpte glass & satt ute i solen o prata om massa bara.. Sedan åkte jag hem & har inte gjort något speciellt. Känner mig så seg osv för jag är sjuka tjejen, huvudet känns tungt & allt.. Hoppas ni mår bättre än mig iallafall :)


NEW


IDAG


23:07

Tja :) Tidigare idag så låg jag bara i sängen för mådde jätte illa, tror de kanske berodde på min medicin.. Efter att jag sovit några timmar så hoppa jag in i duschen & gjorde mig iordning.. Mötte John runt 18 tiden, sedan mötte vi Lilly & Ashkin, satt & prata med dem ett tag sen promenera vi lite & prata om massa. Kom hem runt 22 tiden & har precis ätit :)


NYTT


We never lose friends. We simply learn who the real ones are..


SÖNDAG

Hallåå :) Idag var det jobb 10-17:15 efter det åkte jag & mamma hem till min kusin, morbror & hans fru.. Dem hade gjort jätte god mat & efterrätt! Mums :) Sedan har vi bara suttit & pratat om massa & kollat film. Kom precis hem, nu ska jag ta något att äta.. Juste, hämta ut mitt gymkort idag också!! Nu jävlar ska jag också få "fin kropp" till sommaren hoppas jag :D


01:35

Hej igen!! Mötte Jessica runt 16 tiden, sen när Mariana & Daniela sluta jobbet så åkte vi till Kista centrum där vi kika i butiker, åt & gick på bio :) Mys dag med mina fina ❤ Kom hem för en stund sedan & nu ska jag sova.. Godnatt på er!


4 maj 2013

Hey :) Igår så kom jag hem från sjukhuset runt 16 tiden? Sen senare så kom John hem till mig, vi satt & umgicks med mamma & mormor, sen tog vi de bara lugnt.. Och idag runt 11 så drog han till jobbet.. Håller på att fixa mig just nu, ska träffa tjejerna ❤


SEXY BY SWEDEN

Titta vad John överraska mig med imorse!! Min älskling, tack igen ❤


NY


Akuten..

Godmorgon! Igår så mötte jag John runt 18 tiden, vi promenera runt här i Väsby i över 1 timma i det härliga vädret :) Sedan gick vi hem till mig & bara tog de lugnt.. Nu är jag påväg in till akuten, John är hemma med mormor.. Hoppas det inte är något allvarligt, så rädd :( Aja vi hörs senare!


1 maj 2013

Tjenamors :) Igår så åkte jag t Märsta runt 19 tiden, jag & John drog o käka på någon grill sedan drog vi vidare till Tivolit/majbrasan där vi mötte hans mamma, lillebror, syster & hennes vän. Sedan åkte vi hem till mig, umgicks lite med mamma & mormor.. Idag har vi bara tagit de lugnt, tog en promenad för ett tag sedan, jag fixa äntligen gymkort!! :) Sedan åkte han hemåt & jag sola.. Nu blir det tacos!


RSS 2.0