Q & A

Jättesnygga byxor!! var kmr dem ifrån? :)
- Dem är ifrån Bikbok för länge sedan :) (svarta chinos)

Vad har hänt? :(
- En vän som gick bort..

Har du svart eller marinblå keps? För ja kan inte ha toffs i min som är blå :(
- Jag har marinblå keps :) Inte? Konstigt... Köpte min på Stadium, så kolla där!

Vem fick du den av :)
- Fick den av min mamma :) (VS body splash, Endless Love)

Åh vart har du köpt den? :)
- Från Bikbok sötnos :)

Din blogg e superfin! Skulle va kul om du kunde rensa bland dina kläder o ha en bloppis :)
- Tack!!! :) När jag rensar bland mina kläder ger jag bort dem tyvärr.. Men någongång kanske :)

Vem är han?? :)
- Det är Min John :)

Det är suprer fint min käraste vän! :*
- Tack min älskling!!! :*

Är du och John tillsammans ? :)
- Ja det är vi :)

Hej vart har du köpt dina vita byxor? :)
- Hejdu, dem är ifrån Bikbok!

12:35

Tja :) I lördags så jobba jag 8:30-17:30 sedan åkte jag förbi pappa en snabbis sedan hem till mamma & börja fixa mig.. Runt 20 tiden kom John Leo & Richie o hämta upp mig. Vi åkte till Imperiet & var där hela kvällen.. Efter det så åkte vi hemåt, John sov här. Igår tog vi de bara lugnt & nu ska vi äta frukost :) Kyss


IGÅR..


I woke up wanting to kiss you

Godkväll :) Min & Johns morgon börja med Desperate housewives sedan åt vi frukost med min mamma & morbror.. Sedan tog vi det bara lugnt. Han åkte hem runt 17 tiden någongång.. Efter de sov jag lite sedan fick jag problem med magen, inte kul!! Nu ligger jag i soffan & kollar på Let's Dance :)


TORSDAG

Hej :) Tidigt idag så åkte jag in till stan med Vickie John & Leo, sedan skildes vi åt.. Så gick jag & Vickie runt o kolla i massa butiker :) Efter det åkte jag hem, fixa lite sedan kom John hit. Vi har precis fikat med mamma nu lyssnar vi på musik! Vi hörs imorgon, puss


00:55

Hej ni :) John ringde & väckte mig imorse sedan kolla jag Desperate housewives efter det träna jag lite här hemma.. Sedan duscha jag & gjorde mig iordning, åkte till Sollentuna centrum runt 16 tiden med John. Vi käka & snacka om massa.. Sedan tog vi en promenix hem till mig. Suttit & umgåtts med mamma & mormor o nu åkte han hem. Ska väl sova strax :)


-


23 april 2013

Halloj :) Tidigare idag så åkte jag ner till centrum & köpte en grej, gick förbi jobbet & prata lite med tjejerna också.. Efter de drog jag & sola 15 minuter.. Är hemma nu & har precis ätit. Vi hörs söta!


12:12

Hej! Har inte kunnat uppdatera för blogg-appen håller på att strula som vanligt... Tänkte berätta lite kort om dessa dagar. I lördags var det jobb 8:30-17:30 efter det så gick jag Jessica & Daniela o köpte pizza sedan drog vi hem till Mariana & Liliana där vi spendera kvällen. Dem drack, men jag var nykter, lyssna på musik dansa & snacka om massa :) De var kul! Söndagen spendera jag med Vickie i Sigtuna, vi åt på Våfflan & promenera runt & prata, det var så härligt väder!! Har saknat henne ❤ Senare på kvällen så mötte jag John & igår hände det inte så mycket..


19 april 2013

Hellu :) Min morgon börja med Desperate housewives sedan åt jag frukost efter det gjorde jag mig iordning.. Åkte in till stan med John runt 13 tiden, kolla runt i butiker sedan kom Leo också. Vi drog & åt på någon italiensk restaurang, Piccalo Metro tror jag den hette? Blev varmrätt & efterrätt, mums :) Och nu är jag hemma! Sitter med mamma & mormor


..


18 april 2013

Hej hallå :) Idag så träffa jag John innan jobbet, sedan var det jobb 15-19:30, Men John, mamma mormor & moster gav mig sällskap så det var kul :) Efter jobbet så köpte vi pizza sedan hem.. Bara tagit det lugnt sen dess, pratat med John bara :) Nu ska jag umgås med mamma & mormor..


KORT HÅR

Juste, ni kanske redan har märkt det men har klippt mig korthårig!! Dem första dagarna då kunde jag inte känna mig fin när jag fixa mig haha, men det är skönt!


16 april 2013

Hej! Idag så var det jobb 13-19:15, jobbade med Jessica så det var kul, jävlades med henne hela dagen haha älsklingen blev arg! Drog hem efter det & har bara tagit de lugnt.. Rätt så trött så ska väl sova strax.


Sometimes you must forget what you feel and remember what you deserve.


20:16

Hellu :) Idag så var jag & kolla en sak så nu måste jag ta "medicin" i 7 dagar.. Efter det så satt jag & prata med Mariana & Jessica på jobbet sedan umgicks jag med Sofia, saknat henne ❤ Så det var kul, vi prata om massa. Hemma nu, ska ta det lugnt med mamma & mormor!


Du klarar detta älskade..


LOVE DOESN'T NEED TO BE PERFECT. IT JUST NEEDS TO BE TRUE.


14 april 2013

Hejhej :) Idag runt 18 tiden så åkte jag & John till Kista centrum, han klippte sig sedan kolla vi runt lite efter det blev de en liten promenad sen hem.. Suttit & pratat med mamma & mormor sen dess..


John överraska mig med dessa två Victoria Secret bodysplash idag, tack igen fina!!! ❤


....

Här fick man inte sova klart... Mamma drog upp persiennerna & börja dra i mitt täcke!! Godmorgon :)


LINNIA - INSTAGRAM


MAMA

Tjenamors :) Idag så var det jobb 8:30-17:15, drog till Pedros med Jessica & Daniela efter det sedan åkte jag hem.. Gjorde mig iordning sedan åkte jag & John till Kista centrum, vi kolla på bio.. Filmen Mama, haha stackarns fick stå ut med hur jag skrek :D Är hemma nu & ska sova strax!


-


11 april 2013

Hej hallå :) Min morgon börja med Desperate housewives sedan gjorde jag mig iordning. Runt 14 tiden så åkte jag & mamma in till stan, gjorde lite ärenden sedan kolla vi runt lite efter det åkte vi till Sollentuna centrum, kika lite till & åt på Subway, det var länge sedan jag åt där så det var gott!! :) Kom hem för en liten stund sedan, just nu sitter vi & fikar hehe..


NY


TODAY


VÄLKOMNA HEM!!


10 april 2013

Hellu :) Idag har jag umgåtts med John, vi käka på Tamarine sedan var vi förbi jobbet & prata med Jessica ett tag.. Sedan chilla vi lite & nu är jag hemma! Ska bara ta det lugnt ikväll..


DON'T LOOK BACK YOU'RE NOT GOING THAT WAY.


TACK ÄLSKADE!


Only you can give me that feeling..


04:20

Tja :) Idag runt 19 tiden så åkte jag & Mariana hem till Noha där Salina också var.. Efter det så kom dem andra också.. Vi chilla, prata om massa & kolla skräckfilm :) Kommer sakna min babynoha!! Hon ska flytta till Norge i några månader :( Kom hem för en liten stund sedan, ligger & pratar med John lite men nu ska jag sova! Godnatt söta


00:50

Ligger i min säng & lyssnar på musik samtidigt som jag kollar instagram lite :) Kom hem lite innan 00, drog t Märsta tidigare & umgicks med John. Blir väl att sova strax, blev trött..


Igår..

Men hej på er :) Igår så firade vi Ashkins 20-års dag!! Hon hade hemmafest, länge sedan man var på det så det var kul :D Kom dit runt 20 tiden, efter det börja det rulla massa folk.. Alla drack, dansa & hade kul! Så öppna hon presenter osv. Hoppas du fick en dunder dag ❤ Jag drog hem ganska så tidigt, runt 01 någongång? Och idag har jag bara chillat.. Inte så bakis faktiskt, fyfan vad skönt!! Men men, puss på er så länge


GODMORGON...


17:30

Idag har jag gjort lite ärenden & nu ska jag duscha. Ikväll ska vi fira Ashkin som blir 20 år!! Grattis igen babe ❤ Vi hörs senare!


5 april 2013

Hejhej :) Idag så åkte jag & John in till stan tidigare på dagen, promenera runt i det härliga vädret! Sedan drog vi & fika.. Kom hem för en liten stund sedan. Ska fixa lite saker nu. Pussar


jag saknar dig...


-


00:20

Hellu fina :) Idag så ringde John & väckte mig... Gick upp & gjorde mig iordning osv, sedan åkte jag till Sollentuna centrum där jag mötte honom, kika runt lite sedan åkte vi till Kista centrum där vi käka & kolla lite till :) Sedan blev det en promenix... Åkte hem till Mariana med Jessica & Daniela efter det, satt & prata om massa haha! Det var kul :D Kom precis hem, ligger & lyssnar på musik. Kramis


-


21:55

Idag... Tränat hemma, solat, målat naglarna, duscha ett bra tag, hårinpackning, skrubba hela kroppen, peeling osv.. Skönt :) Har precis kollat på Desperate housewives också!


2 april 2013

Goddag :) Vakna efter 12 någongång.. Har ätit frukost sedan la jag mig & lyssna på musik hehe. Tänkte träna lite här hemma nu sedan fixa lite med mig själv.. Ta-hand-om-dig-själv-dag typ! :) Sen kolla Desperate housewives såklart, har inte kollat på två dar!! Men vi hörs lite senare :-*


-


TACK FINASTE!

Åååhh, idag så kom min saknade älskling förbi mig på jobbet & gav mig detta!! Tack igen min fina, blev jätte glad! ❤


1 april 2013

Tjabba :) Jag fick sova 2,5 timma inatt, låg & prata med en person innan jag kunde somna.. Så om jag har varit trött idag? Ohhja, skoja inte. Den här dagen har gått såå segt, jobbade från 9-17:15.. Efter det följde jag med Jessica & Daniela när dem sola sedan fick jag skjuts hem :) Skönt! Nu ligger jag & lyssnar på musik.


03:22

Hallå :) Idag var det jobb 10-17:15, drog hem & käka, tog de lugnt o gjorde mig iordning sedan åkte jag till Märsta, hem till Eve med Yani.. Efter ett tag kom Noha & Sabbi också dit. Vi drog till Krogen lite till? Där typ hela Märsta var haha det var inte så kul där... Nu ligger jag i min säng & ska sova iallafall, godnatt :-*


RSS 2.0