DU!

Hahahaha men herre min gud!! Du som kommenterar min blogg heeela tiden, är du kär i mig & min blogg? SLUTA KOMMENTERA ELLER SKRIV DITT NAMN OM DU SKA KOMMENTERA! Shit aso..

Kommentarer
Postat av: Anonym

asso din smala äckliga egoistiska fitta, vad haru bloggen till?!?! ere inte för att folk ska roa sig o kolla din blogg varje dag? äre inte det du vill?? du e så barnlig, ligger på nr 1 på barnlistan tro mig på guuud.. kär i dig o din blogg herreeeegud... hahahaha!!

2011-04-14 @ 16:07:28
Postat av: Linnea

SV,hahahahahaha ojojoj någon blev upprörd ;) om du är så "mogen" varför inte skriva ditt fina namn sötnos? :) Om det är någon som är BARN så är det nog du som kommenterar allt jag skriver men inte vågar skriva ditt namn :D rolig. Och ja, jag har blogg för att folk ska kunna läsa m.m men om dom ska kommentera allt jag skriver och skit då ska dom väl våga skirva sitt namn också? Speciellt en som som DU som kommenterar sånt som du gör hahaha

2011-04-14 @ 22:16:37
URL: http://linnias.blogg.se/
Postat av: Sofia

Asså din anonyma patetiska fittäckel, vrf leker du så fucking kaxig skriv ditt äckliga namn om du nu ska kommentera och leka smart!! Spik du är besatt av hennes blogg. Du har den säkert som startsida, så aaaa du är en utav de som är kär i henne och HENNES BLOGG! Hon får väl fan göra och skriva vad hon vill.. Vad fan är ditt problem hahaha linneas top stalker som är KÄR i henne och hennes blogg.

2011-04-15 @ 20:04:43
Postat av: Anonym

har ja sagt att hon inte får skriva det hon skriver eller? stackaren sofia vet nog inte vad kär betyder och kommer nog aldrig veta tills du dör ahahha så fucking synd

2011-04-16 @ 15:17:10
Postat av: SOUMAYA THE QUEEEEEEEEEN

Ignorera bruden linnia hahha fett med no lifer!Folk är bara avendsjuka på dig.Le åt dom och lägg ej ner din tid på dom:)

2011-04-16 @ 22:51:17
URL: http://iceicebaby.webblogg.se/
Postat av: Linnea

SV, soumaya - jag veet men de roligt att perosnen inte vågar skriva sitt namn <3



meeeeen om du är så stor i käften här skriv ditt namn & våga stå för det!!!!

2011-04-17 @ 19:46:05
URL: http://linnias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0